Τον επόμενο μήνα, παιδιά από διαφορετικές γειτονιές της Αθήνας, τα Πετράλωνα, την Κυψέλη, τον Νέο Κόσμο, τον Κολωνό, την πλατεία Βάθη, την Πλάκα, την Γκράβα, το Γουδή, το Γκύζη και την πλατεία Κολιάτσου, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε θερινά τμήματα διάρκειας μιας ή δύο εβδομάδων, στα οποία θα απασχοληθούν δημιουργικά ή θα εκπαιδευτούν σε νέα αντικείμενα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εικαστικά εργαστηρια, εργαστήρια ψηφiακής αφήγησης, αθλητικές δραστηριότητες, κινητικά παιχνίδια, εργαστήρια ρομποτικής, καθώς και summer camps ένταξης και επιμόρφωσης προσφυγόπουλων ή παιδιών μεταναστών.

Επίσης, δράσεις και για ενήλικες, όπως σεμινάρια πρώτων βοηθειών και επιμορφωτικά εργαστήρια για αναζήτηση εργασίας, αλλά εκμάθηση χορών λάτιν και εργαστήρια κεραμικής. Το αναλυτικό πρόγραμμα καλοκαιρινών δράσεων, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Ανοιχτά Σχολεία» www.athensopenschools.gr ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας και τηλεφωνικά στο 210 5277089.

ΠΗΓΗ: Left.gr