Για 11η μέρα συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή, η απεργιακή κινητοποίηση στα πτηνοτροφεία των επιχειρήσεων συμφερόντων «Ζούρα» στην Εύβοια, την οποία έχει προκηρύξει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας, για την καταβολή δεδουλευμένων 8 και πλέον μηνών και την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Τριμερής συνάντηση για τα πτηνοτροφεία των επιχειρήσεων συμφερόντων «Ζούρα» στην Εύβοια, οι εργαζόμενοι της οποίας απεργούν για 11η ημέρα σήμερα Δευτέρα 31 Ιούλη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11 π.μ. στο Υπουργείο Εργασίας, μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών. Τις απεργιακές κινητοποιήσεις έχει προκηρύξει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας, για την καταβολή δεδουλευμένων 8 και πλέον μηνών και την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Απέναντι στην καταστολή και την τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει σε βάρος τους η εργοδοσία, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν αποφασιστικά τον αγώνα τους.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται αμείωτο το κύμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους στον «Ζούρα» από συνδικάτα και φορείς από όλη την Ελλάδα. Στις συνδικαλιστικές οργανώσεις που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προστέθηκαν το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, το Σωματείο Διαλογής – Ψύξης Νάουσας,  η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής – Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού.

Πηγή: left