Νέο περιστατκό με επίθεση συμβασιούχου, αυτή τη φορά κατά υπηρεσιακών στελεχών δήμου, είχαμε σήμερα, μία ημέρα μετά τα γεγονότα στην Ελευσίνα, στο Μαραθώνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, συμβασιούχος που είχε προσληφθεί με Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ εισέβαλε στςις 9 σήμερα το πρωί στο γραφείο της Διεύθυνσης Προσωπικού σε έξαλλη κατάσταση, καταστρέφοντας ότι έβρισκε μπροστά του: Γραφεία, υπολογιστές, καρεκλες, βιβλιοθήκες, έγγραφα κλπ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στόχος του συμβασιούχου ήταν ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προσωπικού ο οποίος χθες τον είχε καλέσει, ζητώντας του να παραιτηθεί, καθώς φαίνεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα να προκαλεί συνεχώς δυσλειτουργίες στην εργασία του.

Τελικώς, ο συμβασιούχος, ο οποίος προηγουμένως είχε μετακινηθεί σε πολλές θέσεις μέσα στον δήμο αλλά συνέχιζε να ταλαιπωρεί την υπηρεσία του,  παραιτήθηκε από τη θέση του.

Ωστόσο, σήμερα μία ημέρα αργότερα μπήκε ως ταύρος σε υαλοπωλείο και αφού διέλυσε τα πάντα στο περασμά του διέφυγε με ποδήλατο και, πλέον, αναζητείται από την Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr