Την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στις 9 μ.μ., θα γίνει το του γλέντι αλληλεγγύης, στα Γιάννενα, που διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και τα σωματεία της δύναμής του, παρά τα εμπόδια που επιχειρεί να θέσει για μια ακόμα χρονιά η δημοτική αρχή, η οποία με μια απαράδεκτη απόφασή της αρνείται να διαθέσει την κεντρική πλατεία της πόλης για την εκδήλωση. Μάλιστα την απόφασή της αυτή την κοινοποίησε στο Εργατικό Κέντρο μόλις δύο μέρες πριν από το γλέντι, ενώ η σχετική αίτηση είχε γίνει πριν ένα μήνα!

Το Εργατικό Κέντρο με ανακοίνωσή του τονίζει ότι το γλέντι θα γίνει κανονικά στην κεντρική πλατεία και οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους θα πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση αλληλεγγύης που διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά φέτος, συμβάλλοντας στην οικονομική ενίσχυση των μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας που γίνονται κάθε σχολική χρονιά για παιδιά λαϊκών οικογενειών, καθώς και συνολικά στην ενίσχυση της δράσης των σωματείων.

Εκπροσωπώντας την εργατική τάξη της πόλης ενημερώνουμε τη Δημοτική Αρχή ότι η πλατεία της πόλης ανήκει στους εργάτες και οι εργάτες την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ θα συμμετάσχουν μαζικά στο γλέντι τους για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά»

ΠΗΓΗ: 902.gr