ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΕΛΕ

           Μετά από καταγγελίες της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος ξεσκεπάστηκε ένα σκάνδαλο πλαστών πτυχίων που οι κάτοχοι τους ενισχύονταν στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ με 1.000 μόρια -γεγονός που σήμαινε τον διορισμό τους στο Δημόσιο.

                    Θεωρούμε απαράδεκτο ομοσπονδία εργαζομένων, η ΠΟΕΔΗΝ να στρέφεται με αγωγή κατά άλλης Ομοσπονδίας της ΟΙΕΛΕ, ζητώντας 200.000 € (!!!!!) θεωρώντας ότι θίγεται από την δημοσιοποίηση του θέματος. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν και ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ελληνικών Ιδιωτικών Σχολείων (ΣΙΕΙΕ) της υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά -έγκληση «επειδή τάχα διέσυρε τη χώρα διεθνώς με συκοφαντίες» !

                    Καλούμε την ΠΟΕΔΗΝ να αποσύρει την αγωγή τόσο γιατί είναι ενέργεια αδιανόητη ηθικά, πολιτικά και συνδικαλιστικά όσο και γατί έχει στόχο την πολιτική και οικονομική εξόντωση της ΟΙΕΛΕ.

                  Οι αγωγές κατά Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και συνδικαλιστών έχουν γίνει πολύ της μόδας τελευταία. Θύμα τέτοιων διώξεων είναι και η Ομοσπονδία μας αλλά και μέλη της Εκτελεστικής της Επιτροπής! Τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν την ανάπτυξη του μαζικού κινήματος στις παρούσες συνθήκες που βαλλόμαστε από παντού!

                 ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ – ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!

            Η ΠΟΙΕΦΣΕΚ στέκεται στο πλευρό την ΟΙΕΛΕ ώστε να ξηλωθεί  ένα από τα μεγαλύτερα μεταπολιτευτικά σκάνδαλα στη χώρα!

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ – ΚΛΑΔΩΝ

              ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε.