«Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ): Κάλεσε τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα για τα θέματα της Υγείας στην Ελλάδα και όχι το ΜΟΝΟ αρμόδιο, το Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ; Ντροπή και αίσχος…»

Καταγγέλλουμε το  Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, γιατί:

  1. Καλεί στη 67η Σύνοδο του Περιφερειακού Γραφείου Ευρώπης του ΠΟΥ – για τα θέματα της Υγείας στην Ελλάδα- έναν «άσχετο», το Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, και όχι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ γνώστη των προβλημάτων, το Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ;
  2. Δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus ότι: «Σας καλέσαμε σήμερα εδώ λόγω των σημαντικών μεταρρυθμίσεων που προωθείτε στην Υγεία, κυρίως για την καθολική πρόσβαση των πολιτών σε αυτήν, παρά την οικονομική και την προσφυγική κρίση που βιώνει η χώρα σας», αμφισβητώντας το Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος – μέσα από 1600 σελίδες ανακοινώσεων- αναδεικνύει τη καταστροφή που έφερε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην Υγεία, με σήμα κατατεθέν «πεθαίνει κόσμος στα Νοσοκομεία!!!».

Ποιος είσαι εσύ, ρε Καραμήτρο του Π.Ο.Υ, που αμφισβητείς τα όσα δηλώνει με καθημερινές πολυσέλιδες ανακοινώσεις  ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ; Να ζητήσεις αμέσως συγνώμη- γονατιστός- γιατί έρχονται μηνύσεις!!. Ρώτα και το Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ αν δεν μας πιστεύεις….

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους αρμόδιους φορείς , τα Συνδικάτα να πάρουν ΑΜΕΣΩΣ θέση.

Η Τρομοκρατία του ΠΟΥ δεν θα περάσει!!!!

«Πρόεδρε ζούμε, στο Π.Ο.Υ να σε δούμε!!!…….»

Εδώ το κείμενο σε pdf