Δωρεάν online, Συνδικαλιστική Επιμόρφωση στις Στρατηγικές για Δίκαιους Μισθούς, για στελέχη και μέλη οργανώσεων, ερευνητές και εμπειρογνώμονες στο διεθνές εργασιακό πεδίο.
Τα σεμινάρια διοργανώνονται από την Διαδικτυακή Ακαδημία του Ανοιχτού Πανεπιστημίου για την εργασία που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας.
Τα σεμινάρια για τις Στρατηγικές Δίκαιων Μισθολογικών Συστημάτων στο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον προσφέρουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα διεθνούς δικτύωσης, απόκτησης θεωρητικών και πρακτικών δεξιοτήτων στα οικονομικά των μισθών, στις συλλογικές διαπραγματεύσεις, σε θέματα κατώτατων μισθών και στις στρατηγικές διεκδίκησης δίκαιων μισθολογικών συστημάτων .
Οι εγγραφές στα σεμινάρια είναι δωρεάν (εδώ) ενώ προσφέρεται η δυνατότητα απλής πιστοποίησης συμμετοχής ή πανεπιστημιακής πιστοποίησης (με χρέωση 29€ και 49€ αντίστοιχα) μετά από επιτυχία στο online τεστ .
Η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου και ανα βδομάδα θα ξεκινάει ένα καινούριο κεφάλαιο μαθημάτων ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή να επανέλθουν σε προηγούμενα μαθήματα.
Το πρώτο κεφάλαιο Η Πολιτική Οικονομία των Μισθών θα διαρκέσει από 24-Οκτ. έως 1- Νοεμ. 2017.
Το δεύτερο κεφάλαιο Ο ρόλος των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων θα διαρκέσει από 2 έως 8 Νοεμ. 2017.

Περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ

ΠΗΓΗ: kpolykentro.gr