Την αναστολή της λειτουργίας του ΚΕΠ Σιδηροδρομικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη ζητούν οι εργαζόμενοι, έπειτα από επίθεση πολίτη εις βάρος υπαλλήλου στο συγκεκριμένο υποκατάστημα.

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης, το περιστατικό έλαβε χώρα την την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017.

Το Δ.Σ. του ΣΕΔΘ κάνει λόγο για καθημερινές λεκτικές-υβριστικές επιθέσεις και απειλές, που έχουν δέχονται αποδέκτες του εργαζομένους του ΚΕΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Θ. μετά το ακραίο περιστατικό βίαιης σωματικής επίθεσης πολίτη εις βάρος συναδέλφου μας, στο Κ.Ε.Π. Σιδηροδρομικού Σταθμού, που συνέβηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 και λαμβάνοντας υπόψιν τις καθημερινές λεκτικές-υβριστικές επιθέσεις και τις απειλές που δέχονται οι εργαζόμενοι, οι οποίοι εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ και ζητάει από τη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης την αναστολή λειτουργίας του συγκεκριμένου Κ.Ε.Π., μέχρι να λυθεί το πρόβλημα καταλληλότητας του χώρου και της προστασίας της σωματικής ακεραιότητας και της προσωπικότητας των συναδέλφων εργαζομένων σε αυτό“.

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr