Λύση σε προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην αναγνώριση προϋπηρεσίας των δημοσίων υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα, υποσχέθηκε να δώσει ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γρηγόρης Θεοδωράκης κατά την χθεσινή του συνάντηση με εκπροσώπους του Σωματείου του δήμου Αιγάλεω.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο κ. Θεοδωράκης δεσμεύθηκε να αναγνωριστεί σχετική προϋπηρεσία για δημοσίους υπαλλήλους, των οποίων έχουν κλείσει οι ιδιωτικές εταιρείες που εργάζονταν και δεν προκύπτει η ειδικότητα από τα αρχεία του ΙΚΑ και της Επιθεώρησης Εργασίας. Κι αυτό γιατί στα συγκεκριμένα αρχεία αναφέρεται το επάγγελμα της εταιρείας και όχι της ειδικότητας του εργαζόμενου.

Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η αναγνώριση θα εξεταστεί ενδελεχώς, ώστε να αποκλειστούν οι περιπτώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Αιγάλεω Τάσος Γκαντζής, ο αντιπρόεδρος Σπύρος Ρεμπούσκος, ο Άγγελος Χατζηαποστόλου, μέλος του ΔΣ και ο Μάκης Κωστάρας, εκπρόσωπος των συμβασιούχων του δήμου.

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr