Ο κατήφορος του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ δεν έχει τέλος. Αφού άφησε τα Καρναβάλια και τα χτισίματα, έπιασε στασίδι στα ΜΜΕ με τα θέματα της Ιλαράς και πρόσφατα – θέμα που ανακάλυψε ο ίδιος προσωπικά– με την Υποτιθέμενη ύπαρξη του Δονάκιο της Χολέρας σε Δημόσιο Νοσοκομείο!!!

Χωρίς οι αρμόδιοι φορείς ( ΚΕΕΛΠΝΟ,ΠΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) να έχουν επιβεβαιώσει -ούτε στο ελάχιστο- τα όσα υποστηρίζει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, αυτός συνεχίζει ακάθεκτος να δυσφημεί και να συκοφαντεί τα Δημόσια Νοσοκομεία.

Ιδιαίτερα οι τελευταίες ανακοινώσεις, για τη παρουσία Χολέρας σε χώρους του Νοσοκομείου Έλενα!!!, ξεπερνούν κάθε όριο ανοχής των δηλώσεων του Προέδρου.

Κατανοούσαμε την εντολή που είχε αναλάβει από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ με καθημερινές παρεμβάσεις να αμφισβητεί τις θετικές εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί στην Υγεία στα χρόνια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είχε καταστεί «γραφικός» και αναξιόπιστος με όσα υποστηρίζει, έχοντας μηδενική απήχηση στους εργαζόμενους.

Όμως η ανάδειξη θεμάτων, όπως η Ιλαρά και η Χολέρα(!!), με ανύπαρκτα και χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση στοιχεία- που διαψεύδονται άμεσα από τα αρμόδια όργανα (ΚΕΕΛΠΝΟ)- αποδεικνύουν ότι από «γραφικός» μετατρέπεται πλέον σε τυχοδιώκτη και συκοφάντη των Δημόσιων Νοσοκομείων και εργαζομένων. Τέτοιες «αποκαλύψεις» που αναδεικνύει ο Πρόεδρος αμφισβητούν και θίγουν  την επιστημονική επάρκεια και αξιοπιστία των Νοσοκομείων και όχι τη Κυβέρνηση και τους Υπουργούς Υγείας. Αυτό αδυνατεί-ή δεν θέλει –να καταλάβει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και συνεχίζει ακάθεκτος να εκτελεί «συμβόλαιο απαξίωσης» των Δημοσίων Νοσοκομείων.

Είναι πλέον καιρός όσοι πιστεύουμε ότι ο Πρόεδρος και η σημερινή πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με τις αγωνίες και τα αιτήματα των εργαζομένων στα Νοσοκομεία, να πάρουμε πρωτοβουλίες –μαζί με τους εργαζόμενους- ώστε να μπει ένα τέλος στις αθλιότητες και στην απαξίωση των Θεσμικών Οργάνων και του ρόλου τους, που βιώνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος είναι θλιβερό το γεγονός ότι απέναντι σε όσα κάνει ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, οι υπόλοιπες παρατάξεις στη ΠΟΕΔΗΝ, είτε σιωπούν περίεργα (ΠΑΜΕ-ΑΑΑ) ή τις σιγοντάρουν (ΜΕΤΑ.. κρίμα για την αριστερά).