Όλοι στην συγκέντρωση
ενάντια στην πτώχευση της ζωής μας
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ
Τετάρτη 08/11, ώρα 09:00,
κτίριο 6, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων

Την Τετάρτη 08/11 δίνουμε δυναμικό παρόν στα δικαστήρια που εκδικάζεται η αίτηση πτώχευσης της «Ευρώπης». Ενάντια στην προσπάθεια των εκδοτών να παίξουν τα επιχειρηματικά τους παιχνίδια στις πλάτες μας.

Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι στόχος τους είναι να ξεφορτωθούν εργαζόμενους με δικαιώματα και να τους αντικαταστήσουν με άλλους πιο φθηνούς και ευέλικτους.Ήδη στο πρακτορείο που έχει απομείνει για τη διακίνηση του Τύπου, οι εργολάβοι έχουν καταλάβει μεγάλο μέρος της δουλειάς.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει πάρει ανοιχτά το μέρος της εργοδοσίας, αφού ουσιαστικά βάζει πλάτη να περνάει ο σχεδιασμός της, να εξουθενωθούν οι εργαζόμενοι, που αποφασιστικά συνεχίζουν να παλεύουν, κρυπτόμενη πίσω από τη δικαιολογία «δεν προβλέπεται» και αρνούμενη να χορηγήσει το οποιοδήποτε βοήθημα.

Μόνη λύση ο συνεχής και οργανωμένος αγώνας, η συσπείρωση με το σωματείο, για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και όλων των δικαιωμάτων μας, ανεξάρτητα με το ποιος έχει αναλάβει τη διακίνηση του Τύπου.

Με αυτά τα κριτήρια το Σωματείο θα παρέμβει στο δικαστήριο με στόχο να αναδείξει τις μεθοδεύσεις και τις αιτίες που 250 οικογένειες αυτή τη στιγμή είναι στον «αέρα».

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ