Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 13:00 στο στούντιο C’ του Ραδιομεγάρου, θα γίνει ενημέρωση εργαζομένων για θέματα που αφορούν την ένταξή μας στον ΕΔΟΕΑΠ, παρουσία του νομικού μας Δημήτρη Περπατάρη, της Αγγελικής Σταθάτου – Γεν. Γραμματέας Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ και άλλων που γνωρίζουν το θέμα.

 

Στην ΕΡΤ3 και στους περιφερειακούς σταθμούς, με τη συνεργασία της Γενικής Διεύθυνσης Νέων Μέσων,  θα γνωστοποιηθεί κωδικός που θα τους επιτρέπει διαδικτυακά να παρακολουθήσουν.

 

Συνάδελφοι

Όλοι νιώθουμε δικαιολογημένη ανασφάλεια για τη βιωσιμότητα αυτού του νέου ταμείου, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που προκύπτουν από την ένταξή μας, καθώς και για την εκπροσώπησή μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ.

 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ – αν και ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή η ένταξή μας στο ταμείο – αμέσως αντέδρασε, διεκδίκησε και πέτυχε διαφοροποιήσεις του αρχικού σχεδίου προς ψήφιση, μέσω του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ και του Υπουργείου Εργασίας.

 

Συνάδελφοι

Απαιτείται γνώση για να υπάρχει γνώμη.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ, στο πλαίσιο αυτό, σας καλεί όλους όπως κάνει πάντα, για ενημέρωση και συζήτηση ώστε καλύτερα ενημερωμένοι, να διεκδικήσουμε ενωτικά το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε ακόμα περισσότερο τον κόπο και το μόχθο μιας ζωής.