Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. και το Ταμείο Αλληλοβοηθείας των Υπαλλήλων του ΥΠ.ΠΟ.Α. διοργανώνουν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στο Θέατρο «ΗΒΗ», Σαρρή 27, Ψυρρή, εορταστική πολιτιστική εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων του ΥΠ.ΠΟ.Α. (ΥΠ.ΠΟ., Γ.Γ.Α., Ν.Π.Δ.Δ.,) από ηλικίας 4 έως 12 χρονών.

Στη σκηνή θα παρουσιαστεί, σε δύο παραστάσεις, ειδικά για τα παιδιά των εργαζομένων του ΥΠ.ΠΟ.Α., το έργο της Κέλλυς Σταμουλάκη, σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, «ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΜΑΡΙ». Μια μουσική διαδραστική παράσταση που έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις των κριτικών και των φίλων του παιδικού θεάτρου.

Η πρώτη παράσταση θα δοθεί στις 11:00 το πρωί και η δεύτερη στις 14:30 το μεσημέρι. Και για τις δύο παραστάσεις η ώρα προσέλευσης είναι μισή ώρα νωρίτερα από την έναρξη. Επίσης, σας ενημερώσουμε πως η τοποθέτηση των παιδιών σε Α’ και Β’ παράσταση θα γίνει αλφαβητικά.

Όσοι συνάδελφοι (Μόνιμοι ή Ι.Δ.Α.Χ.) επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να αποστείλετε, μέχρι τις 10-1-2018, την αίτηση που σας επισυνάπτουμε, στην Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. (με e-mail η Fax), μαζί με μία φωτοτυπία του βιβλιαρίου των παιδιών, όπου θα αναφέρεται η ημερομηνία γέννησής τους.

Στην εκδήλωση θα μοιραστούν στα παιδιά και συμβολικά δώρα, όπως σνακ και χυμοί από το κυλικείο, που θα τους δώσουν ακόμη περισσότερη χαρά.

Για την παραλαβή των προσκλήσεων θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Για την Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Παπαγεωργόπουλος               Γιάννης Μαυρικόπουλος