ΘΕΜΑ

Οργανωτικά–οικονομικά της Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

2 και 3 Φεβρουαρίου του 2018, στο ξενοδοχείο Novotel.

Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, από την πρόσκληση που σας έχει ήδη αποσταλεί, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συγκαλεί Πανελλήνια Συνδιάσκεψη, στις 2 και στις 3 Φεβρουαρίου του 2018, στο ξενοδοχείο Novotel (Μιχαήλ Βόδα 4-6, Αθήνα).

 Σε συνέχεια της πρόσκλησής μας, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1. Οι εργασίες της συνδιάσκεψης θα ξεκινήσουν στις 11:30, στις 2 Φεβρουαρίου και θα λήξουν στις 3 Φεβρουαρίου στις 14:00.

Οι Ομοσπονδίες και τα Νομαρχιακά Τμήματα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ., το αργότερο μέχρι την 17η Ιανουαρίου, τη Δήλωση Συμμετοχής που έχει ήδη αποσταλεί (e-mail: adedy1@adedy.gr, adedy@adedy.gr,  fax: 2103246165).

2. Τα έξοδα συμμετοχής των Προέδρων των Ομοσπονδιών καλύπτονται από τις ίδιες.

3. Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης των υπόλοιπων συμμετεχόντων (Γενικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Νομαρχιακών Τμημάτων) στη Συνδιάσκεψη, που θα έρθουν στην Αθήνα, θα καλυφθούν από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ως εξής:

·               Σε ό,τι αφορά στη διαμονή, οι συμμετέχοντες (αυτοί που δε διαμένουν μόνιμα στη Αθήνα) θα πρέπει να επικοινωνήσουν, άμεσα, με το ξενοδοχείο Novotel (τηλ.210.8200700), για να επιβεβαιώσουν τη διανυκτέρευσή τους (μία βραδιά), σε μονόκλινο δωμάτιο, για την Παρασκευή,  2 Φεβρουαρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επικοινωνία των Προέδρων των Νομαρχιακών Τμημάτων, άλλου μέλος του προεδρείου ή εκπρόσωπου της οργάνωσης με το ξενοδοχείο θα γίνεται μετά την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2018, αφού πρώτα σταλεί η Δήλωση Συμμετοχής στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

·                   Σε ό,τι αφορά στη μετακίνηση:

–                 σε περίπτωση χρήσης Ι.Χ., για την καταβολή των μεταφορικών απαιτούνται οι πρωτότυπες αποδείξεις διέλευσης από όλα τα διόδια.

–                 σε περίπτωση αεροπορικής μετακίνησης, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Scape Travel (τηλ.: 210 32 30161) ώστε να κανονίσουν έγκαιρα την πτήση τους.

–                 σε περίπτωση μετακίνησης με τρένο, ΚΤΕΛ ή πλοίο, θα προσκομίζεται το πρωτότυπο εισιτήριο, στο οποίο θα αναγράφονται το όνομα επιβάτη, οι ημερομηνίες μετακίνησης και η τιμή.

Προκειμένου να αποζημιωθείτε, παρακαλείστε να επισυνάψετε στα παραστατικά (διόδια, εισιτήρια) τον προσωπικό λογαριασμό τραπέζης (τράπεζα, IBAN, δικαιούχος).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η οικονομική αποζημίωση θα γίνει μετά τη λήξη των εργασιών της συνδιάσκεψης, το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00.

***Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (τηλ. 213 16 16 900).

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Οργανωτικά-Οικονομικά Θέματα Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης 2-3 Φεβρουαρίου 2018

Δήλωση Συμμετοχής Ομοσπονδίες – Σύγκληση Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης 2-3.2.2018

Δήλωση Συμμετοχής ΝΤ – Σύγκληση Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης 2-3.2.2018