Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ συνεχίζει το έργο, που της έχει ανατεθεί εργολαβικά  από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. Της καταστροφολογίας και της συκοφάντησης των Δημόσιων Υπηρεσιών Υγείας και των εργαζομένων τους .

Μέσα σε 20 μέρες, με Δελτία Τύπου, έχει «αναδείξει» ζητήματα σε διάφορα Νοσοκομεία που αφορούν τη λειτουργία και τις υπηρεσίες προς τους πολίτες. Απέναντι στα πραγματικά προβλήματα του χώρου της Υγείας, η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ έχει επιλέξει να αναδεικνύει ότι πουλάει στα Κανάλια και εξυπηρετεί την αντικυβερνητική της παρέμβαση.

«Κλείνουν τα χειρουργεία στη Κεφαλλονιά», «προσλήψεις ημετέρων και ρουσφέτια στη Σαντορίνη», «κινδυνεύουν ασθενείς από ληγμένο υλικό!!στο Σισμανόγλειο» είναι λίγα από όσα πρόσφατα η πλειοψηφία, με πολυσέλιδα Δελτία,  καταγγέλλει  στα ΜΜΕ. Μάλιστα για τις  ανακοινώσεις της πλειοψηφίας για τη Σαντορίνη και το Σισμανόγλειο δεν υπάρχουν καταγγελίες από τα Σωματεία!!, παρά μόνο πληροφόρηση –που τη μαθαίνει μόνο ο Πρόεδρος..- από το «δίκτυο ενημέρωσης –καταγγελιών κατά της Κυβέρνησης» που έχει αναπτύξει Πανελλαδικά η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ.

Δυστυχώς όμως για τη πλειοψηφία  – και ευτυχώς για τους εργαζόμενους και τους πολίτες- τα Σωματεία  Εργαζομένων αποκαθιστούν την αλήθεια, καταγγέλλοντας τις ανακρίβειες  της ΠΟΕΔΗΝ , διαψεύδοντας όσα συκοφαντικά και αναληθή περιγράφονται στις ανακοινώσεις.

Τα χειρουργεία δεν κλείνουν στη Κεφαλονιά, αλλά υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, η Σαντορίνη πάει καλύτερα με προβλήματα, στο Σισμανόγλειο οι ασθενείς δεν κινδυνεύουν, αλλά υπάρχουν ερωτήματα  και οι «κραυγές» και οι συκοφαντίες της πλειοψηφίας μένουν «γράμμα κενό περιεχομένου» εξυπηρετώντας  ΜΟΝΟ το αντικυβερνητικό μένος του Προέδρου( και την αγωνία του για  10΄δημοσιότητας …) και τις προφανής κομματικές σκοπιμότητες της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ  (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ) .

Διάψευση από το Σωματείο στη Κεφαλονιά, διάψευση από τους εργαζόμενους στη Σαντορίνη,  καταγγελία κατά της ΠΟΕΔΗΝ από το Σωματείο στο Σισμανόγλειο!!. Μάλιστα το Σωματείο του Σισμανογλείου με ανακοίνωση του ζητά «Την απόσυρση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης (σ. σ της ΠΟΕΔΗΝ) που βασίζεται σε ανώνυμες καταγγελίες, πριν το πόρισμα της ΕΔΕ».

Παρά τις απανωτές διαψεύσεις –που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΠΟΕΔΗΝ – φαίνεται ότι δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία συνεχίσουν στο ίδιο δρόμο που υπηρετούν με συνέπεια εδώ και 3 χρόνια. Αθώωση των πολιτικών που άσκησαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στο χώρο της Υγείας ( αρκεί να διαβάσει κανείς την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για το σκάνδαλο Novartis και θα καταλάβει..) και την υπεράσπιση με «κομματικό καθήκον» της πολιτικής πρότασης ΠΑΣΟΚ– Ν.Δ.,  ότι οι πολιτικές της  Κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καταστρέφουν  την Υγεία.

Υ.Γ: Μας είχε προκαλέσει απορία  η διαρκής  και αήθης επίθεση που έχει εξαπολύσει η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ κατά του Νοσοκομείου της Σαντορίνης και της λειτουργίας του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με όσα ακούστηκαν στη Βουλή και συζητιούνται καθημερινά στο όμορφο νησί, και οι παρεμβάσεις της να ασκούνται με βάση συνδικαλιστικές και πολιτικές θέσεις που έχει το Κίνημα. Ελπίζουμε να μην διαψευστούμε για άλλη μια φορά…..