Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση

Εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο Αθήνας

26-3-2018

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ

ΑΓΩΝΑ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ – ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ, ΣΤΟΥΣ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 ψηφίζουμε για νέο Δ.Σ., Ε.Ε. και εκπροσώπους μας στο Τεχνικό Συμβούλιο και το Δ.Σ. της Πανεπιστημιακής Λέσχης.

Οι εκλογές διεξάγονται σε δύο κάλπες, στο Κεντρικό Κτίριο και στη Φιλοσοφική Σχολή από 8 πμ έως  4 μμ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ. Στο επίκεντρο της δράσης και της προσπάθειας μας τα δικαιώματα των συναδελφισσών, συναδέλφων.

Προσηλωμένοι στην αρχή της μόνιμης και σταθερής δουλειάς, προτεραιότητά μας είναι ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ της ανασφάλειας και της ομηρίας των συναδελφισσών, συναδέλφων συμβασιούχων με την μετατροπή των συμβάσεων τους σε μόνιμη και σταθερή εργασία.

Δίνουμε τη μάχη για το δημόσιο Πανεπιστήμιο και επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που θα αναγνωρίζεται ο σημαντικός ρόλος του Διοικητικού Προσωπικού από όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, που θα είναι σεβαστή η προσωπικότητα και η αξιοπρέπεια κάθε συναδέλφισσας, κάθε συνάδελφου.

Να αξιοποιήσουμε το ηθικό πλεονέκτημα που δημιουργήσαμε με τους αγώνες μας, να το περιφρουρήσουμε και να το επιβεβαιώνουμε κάθε μέρα.

Μακριά από ιδιοτέλειες και μικροεπιδιώξεις δίνουμε την μάχη της καθημερινότητας για όλες και όλους.

Με λιγότερα λόγια, συνθήματα και «κραυγές», με αγωνιστικό ήθος, με έργα και πράξεις παρεμβαίνουμε στο Πανεπιστήμιο, βάζουμε τη δική μας σφραγίδα στις εξελίξεις.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Βρίσκουμε τους κοινούς τόπους, σεβόμαστε, ανεχόμαστε και υπολογίζουμε τις διαφορετικές απόψεις. Κανένας μας ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ. Όλες, όλοι  ΜΑΖΙ βρίσκουμε λύσεις, αποφασίζουμε συλλογικά και δρούμε συλλογικά. Οι μονομέρειες και οι δογματισμοί δεν ταιριάζουν στη φυσιογνωμία της συνδικαλιστικής μας οργάνωσης που ενώνει πολλούς και διαφορετικούς.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ το αύριο για το Διοικητικό Προσωπικό, για τις ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΕΔΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ PDF