Οι νέες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη, μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας δίνουν συνέχεια στη διένεξη τους, ρίχνοντας περαιτέρω “λάδι στη φωτιά”, μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου, που ουσιαστική “ανάβει το πράσινο φως” στους εργαζόμενους, ώστε να προχωρήσουν τη διαδικασία κατάσχεσης, στην προσπάθεια διεκδίκησης δεδουλευμένων τους.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων, κ. Κούκουρας σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο evia365.gr επισήμανε, πως πρόκειται για μία ακόμη δικαίωση και θετική εξέλιξη για τους υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε φάση συζητήσεων με τους δικηγόρους τους, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα δικαστικά βήματα τους με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά, όπως ανέφερε ο κ. Κούκουρας.

Ταυτόχρονα, με τις δικαστικές εξελίξεις αύριο, Πέμπτη 12 Απριλίου, συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης υπό την προεδρία πλέον Τάσου Μάζη, αναπληρωτή του παραιτηθέντα Γιώργου Σανιδά. Στη συνεδρίαση θα παρίστανται και εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Οι υπάλληλοι σκοπεύουν να προχωρήσουν και σε συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να περιγράψουν την κατάσταση και να εκθέσουν τις μελλοντικές τους κινητοποιήσεις. Η ημερομηνία της θα επηρεαστεί, άμεσα, από τα όσα θα λεχθούν στην αυριανή συνεδρίαση.

ΠΗΓΗ: epoli.gr