Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Πραγματοποιήθηκαν χθες εκλογές, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Στις εκλογές πρώτη εξελέγχθηκε η παράταξη «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση», η οποία συγκέντρωσε 63 ψηφοδέλτια και καταλαμβάνει 3 έδρες στο νέο Συμβούλιο. Ακολουθεί η παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία Ν.Μ. Αμαλιάδας», όπου συγκέντρωσε 59 ψηφοδέλτια και καταλαμβάνει 2 έδρες στο νέο Συμβούλιο.

Αναλυτικά οι ψήφοι

Από την παράταξη «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας» για το Διοικητικό Συμβούλιο, έλαβαν: Δήμου Μαρία 28 ψήφους, Θεοδωρακοπούλου Χαρά 32, Καρατασάκης Αντώνιος 18, Μακρή Ελένη 24, Σταυροπούλου Κατερίνα 23, Σωτηροπούλου Αγγέλα 39 και Σωτηρόπουλος Σωκράτης 47. Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι: Σωτηρόπουλος Σωκράτης, Σωτηροπούλου Αγγέλα, και Θεοδωρακοπούλου Χαρά.

Για την εξελεγκτική επιτροπή: Βασιλάκη Ελένη 21 ψήφους, Μποβολέτη Ζωή 38 και Μυλωνά Νίκη 18. Εκλέγονται οι: Μποβολέτη Ζωή και Βασιλάκη Ελένη.

Από την παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία Ν.Μ. Νοσοκομείου Αμαλιάδας«, έλαβαν: Ανδρεάκου Παναγιώτα 36 ψήφους, Γαλανοπούλου Ιωάννα 34, Λιακοπούλου Γεωργία-Κωνσταντίνα, Μιχαλόπουλος Βασίλης 56, Ρέτσης Γιώργος 32 και Τσουμπελή Γεωργία 19. Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι: Μιχαλόπουλος Βασίλης και Ανδρεάκου Παναγιώρτα.

Για την εξελεγκτική επιτροπή έλαβαν: Λιακόπουλος Ιωάννης 34 ψήφους, Στυλιανέση Ιωάννα 40 και Χριστοφοράτος Παναγιώτης 26. Εκλέγεται η Στυλιανέση Ιωάννα.

Μετά την ανακοίνωση της νίκης της παράταξης ο Σωκράτης Σωτηρόπουλος, επικεφαλής δήλωσε: «Θα ήθελα από τα βάθη της καρδίας μου να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες για την συμμετοχή στη εκλογική διαδικασία. Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα του συνδυασμού μας. Όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς από αύριο θα εργαστούμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους συναγωνιστές μου για τον τίμιο και ειλικρινά αγώνα που δώσαμε. Επιτρέψτε μου με όλο το σεβασμό προς τους συναδέλφους, αυτή τη νίκη να την αφιερώσω στον πατέρα μου που δίνει μια σκληρή μάχη στην εντατική του νοσοκομείου του Πύργου, με αξιοπρέπεια και θάρρος, έτσι όπως με έμαθε από μικρό με αγωνιστική διάθεση για μια καλύτερη ζωή με αξίες και ιδανικά».

Τα μέλη του νέου Δ.Σ θα συγκροτηθούν σε σώμα τις επόμενες μέρες.