Στον θάνατο ενός 27χρονου «ντελιβερά» σε τροχαίο που συνέβη την περασμένη Παρασκευή στην οδό Βόλου, αναφέρεται με ανακοίνωση του, το Εργατικό Κέντρο της Λάρισας. Ο άτυχος διανομέας είχε τραυματιστεί σοβαρά στο σημείο όπου πριν λίγες εβδομάδες έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από νταλίκα μια 30χρονη και κατέληξε μετά από ολιογήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σε σχετική του ανακοίνωση για το συμβάν το Εργατικό Κέντρο αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο τραγικός θάνατος, άλλου ένα εργαζόμενου-διανομέα σε καφέ της Λάρισας, σε τροχαίο την ώρα της δουλειάς, αναδεικνύει την εντατικοποίηση που επιβάλουν οι εργοδότες και τους κινδύνους για την ζωή τους ή την σωματική ακεραιότητα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και σ’ αυτόν τον κλάδο, οι οποίοι εργάζονται σε πολύ επικίνδυνες συνθήκες, χωρίς μέτρα ασφάλειας, κάτω από την ανάγκη της επιβίωσης και τον φόβο της απόλυσης, με άθλιους μισθούς.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου συναδέλφου και καλεί όλους τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς, να μην αποδέχονται μπροστά στην ανάγκη του μεροκάματου για την επιβίωση, να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία και η προστασία της ζωής τους. Συσπειρωμένοι στα σωματεία τους να διεκδικούν μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, γιατί η ζωή μας είναι πολύτιμη και δεν την θυσιάζουμε για τα κέρδη των επιχειρηματιών».

ΠΗΓΗ: ert.gr