Θύμα βίαιης επίθεσης, έπεσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, όπως καταγγέλλει η ΓΣΕΕ. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου της Συνομοσπονδίας κατέληξε στο νοσοκομείο, μετά από επίθεση που δέχτηκε από μέλη του ΠΑΜΕ στη διάρκεια συνεδρίασης που πραγματοποιούσε η Προσωρινή Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Όπως καταγγέλλεται από τη ΓΣΕΕ, τα μέλη του ΠΑΜΕ επιδίωξαν «με προπηλακισμούς, ύβρεις και βιαιοπραγίες,να επιβάλουν τις αντιδημοκρατικές πρακτικές τους, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Με συμπεριφορές που δε συνάδουν με τους σκοπούς και τους στόχους του συνδικαλιστικού κινήματος, ενορχήστρωσαν και εφάρμοσαν τη γνωστή επιχείρηση εκφοβισμού όποιων διαφωνούν μαζί τους.

Επιτέθηκαν σε συνδικαλιστές της διορισμένης από το Δικαστήριο Προσωρινής Διοίκησης, στέλνοντας μάλιστα στο νοσοκομείο τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΓΣΕΕ Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, ο οποίος μαζί με τους συναδέλφους του έκανε – γι’ αυτούς και τη νοοτροπία τους – την «αδιανόητη» κίνηση αμφισβήτησης εκλογικών διαδικασιών, καταθέτοντας σχετική ένσταση».

Η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για «τραμπούκικες συμπεριφορές, ορισμένων συνδικαλιστών και μη, που δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες».

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr