Αιφνιδίως έφυγε από τη ζωή ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Νίκος Αλεξόπουλος. Η θλιβερή αυτή είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι του Σαββάτου.

Με ανακοίνωσή του ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του Νίκου Αλεξόπουλου, στην οικογένεια και τους οικείους του, στην Ομοσπονδία και τους εργαζόμενους του υπουργείου, τονίζοντας ότι ο Νίκος Αλεξόπουλος υπηρέτησε με συνέπεια το συνδικαλιστικό κίνημα επί πολλά χρόνια και από πολλές θέσεις, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του και τον σεβασμό του συνόλου του πολιτικού προσωπικού.

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΓΓ του ΥΠΕΣ Κώστα Πουλάκη:

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του Προέδρου της Ομοσπονδίας των εργαζομένων του ΥΠΕΣ και του ΥΠΔΑ εκφράζω προς την οικογένεια του, τα παιδιά του, τους οικείους του, αλλά και προς όλους τους συναδέλφους του.

Ο Νίκος Αλεξόπουλος με τους αγώνες του για την λύση των προβλημάτων των εργαζομένων αλλά και με την επιστημονικά του γνώση στην υπηρεσιακή του διαδρομή είχε κερδίσει την καταξίωση και την εμπιστοσύνη όχι μόνο των συναδέλφων του αλλά και της πολιτικής ηγεσίας.»

Συλλυπητήριο μήνυμα του προέδρου της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη:

Εκ μέρους της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του  Προέδρου  της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Νίκου Αλεξόπουλου.

Υπηρέτησε τα καθήκοντα του με συνέπεια, αφοσίωση και διακρίθηκε για το δυναμισμό και τη διάθεση προσφοράς στους συναδέλφους του.

Στην οικογένεια του αλλά και στην Ομοσπονδία Εργαζομένων του Υπ. Εσωτερικών εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr