Το κείμενο της μήνυσης που κατέθεσε η παράταξη της απερχόμενης προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, Σταυρούλα Νικολάου. Η πρώην πρόεδρος, αποσύρει από τη διαδικασία των εκλογών την παράταξή της, όπως αναφέρει και ζητά τη σύλληψη όσων, όπως υποστηρίζει, δεν εφάρμοσαν τη δικαστική απόφαση για συμμετοχή τους στις εκλογές.

Το κείμενο, έχει ως εξής:

«Η παράταξη ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ – ΣΥΝ.ΔΕ.ΣΥ, μετά την άρνηση συμμόρφωσης της Εφορευτικής Επιτροπής και της Δικαστικής Αντιπροσώπου, με την από 15 Ιουνίου Προσωρινή Διαταγή της Προέδρου Πρωτοδικών Πάτρας, ανακοινώνει την ΑΠΟΣΥΡΣΗ του ψηφοδελτίου και των υποψηφίων που περιλαμβάνονται σε αυτό. Καταγγέλουμε την εκλογική διαδικασία φιάσκο που έστησε ο φερόμενος Πρόεδρος της Προσωρινής Διοίκησης Κώστας Σπανός, παρέα με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ. Όλοι μαζί φέρουν ευθύνη για την κατάλυση κάθε έννοιας δημοκρατίας στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Η Δικαστική Αντιπρόσωπος, δικηγόρος στο επάγγελμα, από κοινού με την Εφορευτική Επιτροπή, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τη δικαστική απόφαση, καίτοι την παραδώσαμε ιδιοχείρως σήμερα το πρωί στην πρώτη και με δικαστικό επιμελητή στα 3 μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής χθες. Σοβαρότατη ευθύνη, ενδεχομένως και σε βαθμό παράβασης καθήκοντος, φέρουν όσοι έχουν ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και είναι επιφορτισμένοι με την εφαρμογή των νόμων. Υποβάλλαμε μηνύσεις στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πάτρας και ζητάμε να ξεκινήσει άμεσα η αυτόφωρη διαδικασία. Καμία παράλειψη, καμία ολιγωρία δεν θα γίνουν ανεκτά από τα δεκάδες σωματεία και τους αντιπροσώπους της παράταξης μας. Να εφαρμοστεί εδώ και τώρα ο νόμος. Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ»

Προηγούμενη Ενημέρωση:  Με προβλήματα οι εκλογές στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας . Αποσύρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΔΕΣΥ γιατί δεν εφαρμόζουν την δικαστική απόφαση και δεν επιτρέπουν την συμμετοχή των αντιπροσώπων της παράταξης. Έχουμε υποβάλλει μηνύσεις ανέφερε ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος μέλος της ΣΥΝΔΕΣΥ..

Δεν τους δέχθηκε η Εφορευτική Επιτροπή ούτε ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος να ψηφίσουν, με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στην Αστυνομία κι έτσι αναμένονται εξελίξεις.

Η ανάρτηση του Δ. Καραγεωργόπουλου στην προσωπική του σελίδα στο facebook

Η παράταξη ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ – ΣΥΝ.ΔΕ.ΣΥ, μετά την άρνηση συμμόρφωσης της Εφορευτικής Επιτροπής και της Δικαστικής Αντιπροσώπου, με την από 15 Ιουνίου Προσωρινή Διαταγή της Προέδρου Πρωτοδικών Πάτρας, ανακοινώνει την ΑΠΟΣΥΡΣΗ του ψηφοδελτίου και των υποψηφίων που περιλαμβάνονται σε αυτό.
Καταγγέλουμε την εκλογική διαδικασία φιάσκο που έστησε ο φερόμενος Πρόεδρος της Προσωρινής Διοίκησης Κώστας Σπανός, παρέα με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ. Όλοι μαζί φέρουν ευθύνη για την κατάλυση κάθε έννοιας δημοκρατίας στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.
Η Δικαστική Αντιπρόσωπος, δικηγόρος στο επάγγελμα, από κοινού με την Εφορευτική Επιτροπή, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τη δικαστική απόφαση, καίτοι την παραδώσαμε ιδιοχείρως σήμερα το πρωί στην πρώτη και με δικαστικό επιμελητή στα 3 μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής χθες.
Σοβαρότατη ευθύνη, ενδεχομένως και σε βαθμό παράβασης καθήκοντος, φέρουν όσοι έχουν ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και είναι επιφορτισμένοι με την εφαρμογή των νόμων.
Υποβάλλαμε μηνύσεις στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πάτρας και ζητάμε να ξεκινήσει άμεσα η αυτόφωτη διαδικασία. Καμία παράλειψη, καμία ολιγωρία δεν θα γίνουν ανεκτά από τα δεκάδες σωματεία και τους αντιπροσώπους της παράταξης μας.
Να εφαρμοστεί εδώ και τώρα ο νόμος.
Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ

Πρώτη Ενημέρωση :Σε ρυθμούς εκλογών βρίσκεται σήμερα το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας που εδώ και καιρό «αναζητά» διοίκηση μέσα σε μια περίοδο έντονων αντιπαραθέσεων, μηνύσεων, δικαστικών περιπετειών και αντεγκλήσεων. Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιούνται σήμερα, Κυριακή 17 Ιουνίου, στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Πάτρας, στην οδό Κολοκοτρώνη από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Οι αντιπρόσωποι των σωματείων καλούνται να εκλέξουν νέα Διοίκηση , Ελεγκτική Επιτροπή, και Αντιπροσώπους ΓΣΕΕ.

Δικαίωμα συμμετοχής στις Αρχαιρεσίες έχουν οι Αντιπρόσωποι που τα Σωματεία τους έχουν καταβάλλει όλες τις οφειλόμενες συνδρομές στο Ε.Κ. Πάτρας μέχρι και 31-10-2017. Απαραίτητα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το ατομικό βιβλιάριο υγείας του ΙΚΑ.

ΠΗΓΗ: achaianews.gr