Στον εργασιακό χώρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παρατηρείται δυστυχώς τις τελευταίες μέρες μια προσπάθεια στοχοποίησης και διασυρμού συνδικαλιστών της παράταξης μας με αφορμή την τοποθέτησή τους στο κείμενο “μιλάμε την ίδια γλώσσα” στο οποίο δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν την εμφιλοχώρηση μισαλλόδοξων και εθνικιστικών πρακτικών στο μακεδονικό ζήτημα.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – Ε.Α.ΕΚ. αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ή ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ

Στον εργασιακό χώρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παρατηρείται δυστυχώς τις τελευταίες μέρες μια προσπάθειαστοχοποίησης και διασυρμού συνδικαλιστών της παράταξης μας με αφορμή την τοποθέτησή τους στο κείμενο “μιλάμε την ίδια γλώσσα”στο οποίο δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν την εμφιλοχώρηση μισαλλόδοξων και εθνικιστικών πρακτικών στο μακεδονικό ζήτημα.

Το φαινόμενο της στοχοποίησης απόψεων, εργαζομένων και παρατάξεων, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, γιατί διασπάτε η εργασιακή ειρήνη κι η ενότητα των εργαζομένων την οποία οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε.

Το συγκεκριμένο παράδειγμα δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο περιστατικό. Τέτοιες Γκεμπελικές τακτικές εντάσσονται στο γενικότερο κλίμα τρόμου το οποίο καλλιεργείται στην πόλη μας και στο οποίο επενδύουν κάποιοι για να χτίσουν πολιτικές καριέρες. Αδιαφορούν όλοι αυτοί τόσο για την επίλυση των εθνικών θεμάτων όσο και για τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά ως γνήσιοι καιροσκόποι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν δηλητηριάζοντας τόσο τους χώρους δουλειάς όσο και την πολιτική ζωή του τόπου. Βαριές ευθύνες φέρουν και όλες οι παρατάξεις οι οποίες σιωπούν μπροστά σε τέτοια φαινόμενα.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τις ενέργιες αυτών των συνδικαλιστών

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

την κατάλυση της δημοκρατικής έκφρασης σε κανέναν εργασιακό χώρο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – Ε.Α.ΕΚ.

Αναδημοσίευση από left.gr