Με απειλές απαντά σε ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ η ΝΔ, που πριν πέντε χρόνια έριξε μαύρο στη δημόσια τηλεόραση, διαμηνύοντας πως σε περίπτωση που αναλάβει την εξουσία θα προχωρήσει σε εκκαθάριση με βάση τα πολιτικά φρονήματα των εργαζόμενων.

«Στη νέα ακομμάτιστη ΕΡΤ που είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει η Νέα Δημοκρατία, προφανώς δεν θα έχουν καμία θέση οι πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι συμβασιούχοι κομματικοί γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες απαιτούν να έχουν μια δημόσια τηλεόραση πολυφωνική και η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι θα την απολαμβάνουν πολύ σύντομα και μάλιστα με πολύ μικρότερο κόστος» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει μάλιστα παραληρηματική ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ κι επικρίνει το ΔΣ της Δημόσιας Τηλεόρασης γιατί «δεν δείχνει καν να ενοχλείται από τις κατάπτυστες ανακοινώσεις που εκδίδει, εδώ και τρία χρόνια, μια δράκα συνδικαλιστών η οποία αντιμετωπίζει την ΕΡΤ ως φέουδό της και δεν το κρύβει καν».

«Είναι μάταιος κόπος να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε στη σημερινή ΠΟΣΠΕΡΤ τι σημαίνει αξιολόγηση. Πόσο μάλλον αμεροληψία στις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές» καταλήγει στην ανακοίνωση της η ΝΔ.

ΠΗΓΗ: left.gr