«Η Οδύσσειά μας συνεχίζεται και παρά τις κυβερνητικές υποσχέσεις η δική μας Ιθάκη δεν έχει έρθει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Απολυμένων ΕΥΑΘ, καταγγέλλοντας ότι «η διοίκηση της ΕΥΑΘ  αφού απέλυσε τους 90 εργαζομένους με προϋπηρεσία από 10 μέχρι και 19 χρόνια, προσλαμβάνει εργολάβους με πολλαπλάσιο κόστος, ανεξήγητα και παρά τις αντίθετες κυβερνητικές διακηρύξεις και κατευθύνσεις,  όπως π.χ. στα νοσοκομεία».

«Εμείς συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας για σταθερή και μόνιμη εργασία μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας και προσφοράς. Θα είμαστε καθημερινά σε κινητοποιήσεις μέχρι την δικαίωσή μας. Άλλωστε και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, υπό τον κ. Σκουρλέτη, είχε υποσχεθεί ότι είναι δίκαιο και θα το κάνει πράξη», προσθέτουν οι απολυμένοι, καταλήγοντας στην ανακοίνωσή τους :

«Στα πλαίσια των κινητοποιήσεών μας πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση στα γραφεία της ΕΥΑΘ και αναρτήσαμε πανό, στο κτήριό της, με ενημερωτικό και καταγγελτικό περιεχόμενο. Ο αγώνας συνεχίζεται. Η σταθερή εργασία είναι δικαίωμα. Το νερό είναι δημόσιο αγαθό».

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr