ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Νοσοκομείων Αττικό-Θριάσιο – Ασκληπιείο – Ψ.Ν.Α

Ένας θεσμός με ιδιαίτερη σημασία για τους εργαζόμενους. Με τη ψήφο μας θα διασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στα συλλογικά όργανα των αποφάσεων με συναδέλφους που θα διαφυλάξουν την υπεράσπιση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και μικροπολιτικές επιδιώξεις.

Όπως μαζί υπερασπιστήκαμε και υπερασπιζόμαστε με συνέπεια το Δημόσιο χαρακτήρα της υγείας και το δικαίωμα όλων των κατοίκων της χώρας στην ελεύθερη, ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες. Έτσι και τώρα που η χώρα γύρισε σελίδα και απαλλάχτηκε από τη σκληρή επιτροπεία των δανειστών θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας με μεγαλύτερο πάθος και ένταση.

Μέσα από ένα υγιές, δυνατό συνδικαλιστικό κίνημα θα παλέψουμε για ένα άλλο μέλλον για εμάς και τη νέα γενιά που θα έχει στο κέντρο τον άνθρωπο με δημοκρατία, ισονομία, δικαιοσύνη.

Στηρίξτε τους ικανούς έντιμους με εμπειρία συναδέλφους μας υποψηφίους για μια σωστή και δίκαιη λειτουργία του θεσμού χωρίς κομματικές εξυπηρετήσεις και παραγοντισμούς.

 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

 ΖΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Ιωάννη                                 Ασκληπιείο Βούλας

ΚΑΙΝΑΝΑ ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΑ του Βασιλείου               Ασκληπιείο Βούλας

ΛΑΓΑΡΗ ΑΣΗΜΙΝΑ του Ιωάννη                                                    Αττικόν

ΠΡΩΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Μάρκου                                              Αττικόν

ΣΚΑΡΠΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Παναγιώτη                                  Αττικόν

ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Βασιλείου                                       Ψ.Ν.Α

ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Εμμανουήλ            Θριάσιο Ελευσίνας

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αντρέα          Ασκληπιείο Βούλας