Αγωνία έχει προκαλέσει στο Συνδικαλιστικό Κίνημα η «περίεργη» εξαφάνιση της γνωστής παρέας της ΠΟΕΔΗΝ. Την τελευταία φορά που την είδαμε, ήταν στα γραφεία στην Αριστοτέλους,  όπου σχεδίαζαν από κοινού πως θα ξεσκεπάσουν τα σχέδια της Κυβέρνησης για το Ξεπούλημα των Νοσοκομείων. Όπως δήλωσαν, προσπαθούν να αποκαλύψουν τα  «ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ με τα παραχωρηθέντα Νοσοκομεία στο Υπερταμείο. Κρυφτούλι με τους Κωδικούς του Κτηματολογίου για να μην εντοπίσουμε τα ακίνητα που παραχωρήθηκαν. Να δώσουν τώρα στη δημοσιότητα τα ονόματα των 10.119 ακινήτων του Δημοσίου που παραχωρήθηκαν.»

Μετά τη δήλωση αυτή το παρεάκι ξαμολήθηκε σε λόγγους και βουνά για να ανακαλύψει το 12ψήφιο αριθμό του Κτηματολογίου κάθε Νοσοκομείου και να ακυρώσει  τα σχέδια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όμως, δεν είναι εύκολα τα πράγματα: «Με δυσκολία συνεχίζουμε την έρευνα, για να τακτοποιήσουμε τα Νοσοκομεία που εκποιούνται!!!»

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι στα Νοσοκομεία να βοηθήσουν το παρεάκι της ΠΟΕΔΗΝ, να συλλέξει γρήγορα τα στοιχεία για να ενημερωθεί ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ο Ελληνικός λαός. Γιατί όπως δηλώνουν από κοινού: «Η εκχώρηση των ακινήτων έγινε χωρίς κανένα Δημόσιο Διάλογο και κοινοβουλευτικό έλεγχο. Δεν θα έπρεπε να συζητηθεί το ζήτημα στη Βουλή για να γνωρίζει Ελληνικός λαός τα ακίνητα που παραχωρήθηκαν; Μπορεί να έχει παραχωρηθεί η Ακρόπολη και να μην το γνωρίζουμε επειδή δεν ξέρουμε τον Κωδικό Αριθμό του κτηματολογίου της;»

Εμείς είμαστε σίγουροι ότι το παρεάκι θα τα καταφέρει, θα βρει τα 10.119 ακίνητα με το 12ψήφιο αριθμό κτηματολογίου και θα αποτρέψει το ξεπούλημα των Νοσοκομείων και της Ακρόπολης. Έτσι θα μπορέσει στην κινητοποίηση της 10 Οκτώβρη να κρεμάσει το πανό στην Ακρόπολη ( αυτό που δεν κατάφερε να κρεμάσει στο Λευκό Πύργο..) για να αναδείξει «ότι τα ακίνητα που παραχωρήθηκαν στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων είναι ενέχυρο στους δανειστές προς εκποίηση ανά πάσα στιγμή για τα επόμενα 99 χρόνια για την αποπληρωμή του χρέους. Η Κυβέρνηση με τους δανειστές για να κλείσει η 4η Αξιολόγηση συμφώνησε να επιλεγούν από το Υπερταμείο τα ακίνητα του Δημοσίου που θα ενταχθούν. Η ουσία είναι ότι τα οικόπεδα φιλέτα που βρίσκονται τα Νοσοκομεία είναι προς εκποίηση. Τα Νοσοκομεία μπορεί να κλείσουν, να μεταφερθούν σε άλλο κτίριο. Αυτό που απασχολεί την Κυβέρνηση και μόνο είναι η καρέκλα της εξουσίας.»

 Ελπίζουμε μετά την ανεύρεση των Νοσοκομείων και ότι άλλο ξεπουλά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να ασχοληθούν και με τους «εξαφανισμένους εργαζόμενους» από τις πρόσφατες κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ. Περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα…