Η ΑΣΚΙ για δεύτερη συνεχή φορά εξέλεξε εκπρόσωπο στο Ε΄Υπηρεσιακό Συμβούλιο Εφοριακών του Υπουργείου Οικονομικώνπαίρνοντας τη δεύτερη θέση και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και συναδελφισσών κυρίως στις περιφερειακές υπηρεσίες.

Στο Β΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο της ΑΑΔΕ η ΑΣΚΙέθεσε νέες βάσεις, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη. Ωστόσο ο απόλυτος αριθμός ψήφων που συγκέντρωσε κρίνεται ικανοποιητικός αφού συγκέντρωσε 1022ψήφους έναντι 982 το 2016. Επιπλέον θεωρούμε  σημαντική την παρουσία – καταγραφή της παράταξης στην Αθήνα μετά τονανέντιμο αποκλεισμό της από το Σύλλογο της Αθήναςστις τελευταίες εκλογές του Δεκεμβρίου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του συναδέλφους και συναδέλφισσες που στήριξαν αυτήν την  προσπάθεια με ανιδιοτέλεια και χωρίς να περιμένουν να εξαργυρώσουν  αυτό το τίμημα, όπως συνήθως συνέβαινε στο παρελθόν. Δηλώνουμε  ότι αυτή η εμπιστοσύνη μας γεμίζει θάρρος και ευθύνη, θα είμαστε στο πλευρό όλων των συναδέλφων χωρίς διακρίσεις, καταθέτοντας καθημερινά το δικό μας συνδικαλιστικό υπόδειγμα με όποιο κόστος αυτό συνεπάγεται.

Για να δειτε τα αποτελέσματα του Ε΄Υπηρεσιακού Συμβουλίου Εφοριακών του Υπουργείου Οικονομικών

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για να δείτε τα αποτελέσματα τουΒ΄Υπηρεσιακού Συμβουλίου Εφοριακών της ΑΑΔΕ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ