Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Σάμου για τη μαζική τους συμμετοχή στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που κάλεσε το Σωματείο τους, αλλά και την αποφασιστικότητα που έδειξαν στο να μην επιτρέψουν την καθυστέρηση της καταβολής της μισθοδοσίας τους. Τονίζοντας ότι «η μαζικότητα και η συσπείρωση όλων των εργαζομένων ανεξαρτήτου σχέσης εργασίας ήταν αρκετό για να πάρει πίσω η διοίκηση του δήμου τα όσα είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο δήμαρχος και ο υπεύθυνος της Οικονομικής Υπηρεσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 18/12/2018, ώστε οι εργαζόμενοι να πληρωθούν κανονικά την προβλεπόμενη ημερομηνία».

Το ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ «καλεί όλους τους εργαζόμενους να είναι συσπειρωμένοι γύρω από τα Σωματεία τους και να παλεύουν σε ταξική κατεύθυνση για όλα όσα τους ανήκουν, για μια καλύτερη ζωή, γι’ αυτούς και για τα παιδιά τους».

Παλεύουμε, συνεχίζει, «για πλήρη χρηματοδότηση των δήμων από το κράτος και όχι τη μετατροπή τους σε φοροεισπράκτορες από τα λαϊκά νοικοκυριά».

Το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ, καταλήγει, «εύχεται σε όλους τους εργαζόμενους του νομού μας καλές γιορτές με Υγεία, χαρά και με μεγάλους νικηφόρους αγώνες».

Πηγή: aftodioikisi.gr