ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Για τις γιορτινές μέρες που έρχονται, η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την Ανατροπή εύχεται σε όλους τους δικαστικούς υπαλλήλους της χώρας, με το γερό μας το σκαρί να έχουν καλά ταξίδια, σε απάνεμα λιμάνια και να βρουν την πραγμάτωσή τους οι ευχές μας, για υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας, επιτυχίες και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους, που στο τελευταίο συνέδριο των δικαστικών υπαλλήλων μας ανέδειξαν και πάλι πρώτη δύναμη και μας εμπιστεύτηκαν για την επόμενη διετία να διαχειριστούμε τα προβλήματα του κλάδου.

Δεσμευόμαστε ότι και πάλι θα δώσουμε το είναι μας, για να μη σας διαψεύσουμε και να σκορπίσουμε στη Γραμματεία των Δικαστηρίων την αισιοδοξία, που μας στέρησαν τα τελευταία χρόνια με τα μνημόνια οι νεοφιλελεύθεροι, παίρνοντας πίσω αυτά που κερδίσαμε τις τελευταίες δεκαετίες.

Θεωρούμε ότι ΑΜΕΣΑ θα πρέπει να ολοκληρώσουμε τις προσλήψεις των 404 νέων δικαστικών υπαλλήλων της ΠΕ κατηγορίας, των 186 της ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας, των νέων συναδέλφων μας της Πληροφορικής, αλλά και των 2200 ασκούμενων δικηγόρων.

Σε μία γραμματεία που σφύζει από εμπειρία και γνώσεις, η οικονομική μας αναβάθμιση είναι ο επόμενος στόχος, για να διεκδικήσουμε το βιοτικό μας επίπεδο και τη ζωή που μας έκλεψαν οι νεοφιλελεύθεροι. Και δεν περιμένουμε να μας χαρίσουν τίποτα, θα τα κερδίσουμε με τον ΑΓΩΝΑ μας.

Και πάλι ευχόμαστε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευελπιστούμε τα αισιόδοξα χαμόγελα να επιστρέψουν στα πρόσωπά μας. Για ένα όμορφο και δημιουργικό 2019.

Αθήνα 24-12-2018

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ