Συντάκτης:Ευριπίδης Ταρασίδης

Το τέλος της συνεργασίας του Νοσοκομείου Ξάνθης με τους εργολάβους φύλαξης, καθαριότητας και σίτισης ανακοίνωσε ο διοικητής του, Αχιλλέας Γερόπουλος μιλώντας στο Κόκκινο Καβάλας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για πέντε μόνιμες θέσεις εργασία στον τομέα της φύλαξης, οι οποίες θα προστεθούν στις πέντε που υπάρχουν ήδη (ανανέωσαν τη μονοετή σύμβαση τους για έξι μήνες). Σύμφωνα με τον κ. Γερόπουλο τις επόμενες βδομάδες θα ολοκληρωθεί η συνεργασία του νοσοκομείου με τους εργολάβους καθαριότητας και σίτισης και οι επιλαχόντες του διαγωνισμού (έχει ολοκληρωθεί) θα πιάσουν δουλειά.

Εξάλλου, εκτός από την αύξηση του προσωπικού θα υπάρξει και αναβάθμιση παροχής υπηρεσιών με την «προσθήκη» στο δυναμικό του ιδρύματος ενός μαγνητικού τομογράφου. Ο διοικητής, αφού ευχαρίστησε τον Ανδρέα Ξανθό και τον Παύλο Πολάκη σημείωσε τη σπουδαιότητα μίας τέτοιας προσθήκης η οποία θα κάνει το νοσοκομείο της Ξάνθης «το μοναδικό νοσοκομείο με 220 κρεβάτια που θα ‘χει μαγνητικό τομογράφο». Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από το Νοσοκομείο Ξάνθης και προϋπολογίζεται στις 900 χιλιάδες ευρώ.

ΠΗΓΗ: stokokkino.gr