Δελτίο Τύπου

Άμεση παύση της δίωξης και απαλλαγή των εργαζομένων
στους καταρράκτες της Έδεσσας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ , με αφορμή τη δίκη 21 εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Καταρρακτών και άλλων συνδικαλιστών, που γίνεται στις 22 του Φλεβάρη στην Έδεσσα, ανακοινώνει τα εξής:

  • Απαιτεί την άμεση παύση της δίωξης και την απαλλαγή των συναδέλφων μαςεργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση και των συνδικαλιστών που τους συμπαραστάθηκαν.
  • Καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα και τους πολίτες σε συγκέντρωση συμπαράστασης την Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2019 και ώρα 09:00 π.μ. στα δικαστήρια της Έδεσσας. Καμιά δίωξη, κανένας εργοδοτικός εκφοβισμός δεν θα σταματήσει τους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες.
  • Κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας σε όλες της Δημόσιες Υπηρεσίες τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, για την Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2019 από 9:00 π.μ. έως 12:00 π.μ.
  • Ο πρόεδρος και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα παρευρεθούν στη δίκη και θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου – Άμεση παύση της δίωξης και απαλλαγή των εργαζομένων στους καταρράκτες της Έδεσσας

2017.02.13 – ΨΗΦΙΣΜΑ Γ.Σ. – Συμπαράσταση στους εργαζομένους του Δημοτικού Κέντρου Καταρρακτών Έδεσσας και άλλων συνδικαλιστών