ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΠΑΜΕ!

 

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΥΕ 

 

Εν’ όψει του επικείμενου συνεδρίου της ΟΙΥΕ αυτό το Σαββατοκύριακο στις 23 & 24 Φλεβάρη, η ηγετική ομάδα του ΠΑΜΕ (και ειδικά οι επικεφαλής του στην ΟΙΥΕ) βρίσκονται υπό καθεστώς  απόλυτου πανικού, διότι οι εργαζόμενοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη και θα βγει με σημαντικά μειωμένες δυνάμεις από τη ψηφοφορία του Συνεδρίου.

Για το λόγο αυτό, οι κομματικά ελεγχόμενες από το ΠΑΜΕ διοικήσεις σωματείων, που ανήκουν στη δύναμη της  Ομοσπονδίας, καλούν ανοιχτά σε «συγκέντρωση» δήθεν «αγανακτισμένων εργαζόμενων», το Σάββατο 23/2/2019, στο ξενοδοχείοNOVOTEL (Μιχαήλ Βόδα 4-6), προκειμένου να «πάρουν μέρος στο συνέδριο», άραγε με τι τρόπο και με τι σκοπό;

Είναι ολοφάνερο ότι το ΠΑΜΕ ετοιμάζει ομάδες αποφασισμένων τραμπούκων που όντας σε διατεταγμένη υπηρεσία, έχουν σκοπό να εισέλθουν βίαια στο χώρο του Συνεδρίου, να στοχοποιήσουν, να τρομοκρατήσουν και να επιτεθούν σε δημοκρατικά εκλεγμένους συνέδρους της Ομοσπονδίας με στόχο: είτε να μη ψηφίσουν σύνεδροι (πλην βεβαίως των δικών τους), είτε να διαλύσουν ακόμα και το ίδιο το συνέδριο.

Είναι επίσης ολοφάνερο ότι, σε καμιά περίπτωση η Ομοσπονδία και οι εργαζόμενοι,  ούτε θα φοβηθούν ούτε θα μείνουν σιωπηλοί.

Εάν το ΠΑΜΕ και οι αντιπρόσωποι που αυτό «ελέγχει» θέλουν να συμμετάσχουν κανονικά και δημοκρατικά στο Συνέδριο της ΟΙΥΕ, τότε είναι πραγματικά  καλοδεχούμενο.

Εάν όμως τολμήσει να προχωρήσει σε απειλές, τραμπουκισμούς, βιαιοπραγίες, ή ασκήσει βία με οποιοδήποτε τρόπο σε βάρος συναδέλφων, η απάντηση των εργαζομένων και των συνέδρων θα είναι αποφασιστική.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τα σωματεία μας  και κάθε  συνδικαλιστική  οργάνωση, να καταδικάσουν αυτές τις αθλιότητες και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να περιφρουρήσουμε τα Συνδικάτα και τη Δημοκρατική τους λειτουργία.

Για την ΟΙΥΕ