Ευτυχώς που υπάρχει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και με τις ουσιαστικές παρεμβάσεις του αντιστέκεται στα απεχθή σχέδια που απεργάζεται μέρα-νύχτα η Κυβέρνηση των Συριζαίων Μαδούρων.

Με μια κίνηση-ελιγμό, με τους «βαστάζους του» περικύκλωσε τον «Δρομέα» και καταθέτοντας λίγα άνθη(!!!) στα πόδια του φώναξε ότι ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΕΑ-ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ τα σχέδια της Κυβέρνησης, που το θέλουν  «ανταλλάξιμη Θυσία» στο βωμό της κατάπτυστης και προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Ο «Δρομέας» συγκινημένος ευχαρίστησε το Πρόεδρο για τη παρέμβαση του, που το γλύτωσε από τα χέρια των Σκοπιανών. Μετά  ο Πρόεδρος,συνέχισε το γνωστό Μηνιαίο Δρομολόγιο της Αντικυβερνητικής Προπαγάνδας, με σύνθημα « τα παζαρεύουν όλα, θα τα πουλήσουν όλα» καταλήγοντας, αυτή την οδηγία είχε πάρει από τη Φώφη και το Κούλη, αυτή τη φορά στο Υπουργείο Εργασίας.

Υ.Γ : Οι πληροφορίες ότι το επόμενο δρομολόγιο, αρχές Μάη, θα περιλαμβάνει ίδια παρέμβαση για να μη ξεπουληθεί η Ακρόπολη από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ελέγχονται για την αντικειμενικότητα τους…