Πληθαίνουν, μαθαίνουμε, οι περιπτώσεις συλλόγων, που ενώ έχει λήξει η θητεία τους, οι διοικήσεις τους (ελεγχόμενες από ΔΑΚΕ-ΔHΣΥΠ) με διάφορα προσχήματα, δεν πραγματοποιούν εκλογές. Τελευταία περίπτωση ο Σύλλογος Εργαζομένων του Έλενας Βενιζέλου, όπου τα μέλη του προεδρείου, άρπαξαν το βιβλίο παρουσιών της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης, και έφυγαν, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να διαπιστωθεί η απαρτία και να προκηρυχθούν εκλογές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η θητεία του ΔΣ έχει λήξει από το Φεβρουάριο και το ενδεχόμενο διορισμού διοίκησης από το πρωτοδικείο είναι πλέον ορατό. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για την πλειοψηφία, που σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ (που είναι η πόρτα του υπουργείου ρε παιδιά;) διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις, περί ύπαρξης μικροβίου χολέρας στο Νοσοκομείο, με αποτέλεσμα δεκάδες ασθενείς να καταφύγουν σε ιδιωτικά μαιευτήρια.

Ο στόχος των μεθοδεύσεων αυτών, φαίνεται να είναι η αναβολή των εκλογών για τον Ιούνιο, και η συχνότητα με την οποία εμφανίζεται, δείχνει να είναι κεντρική επιλογή των ηγεσιών των ΔΑΚΕ-ΔHΣΥΠ. Φαίνεται πως έχουν πιστέψει τις δημοσκοπήσεις των εφημερίδων του Μαρινάκη, και του Πρώτου Θέματος, οι οποίες εμφανίζουν τη ΝΔ, να θριαμβεύει στις κάλπες, με ποσοστά που καθορίζονται από τα κέφια του «δημοσκόπου»(50% να τ αφήσω;) Θαρρούν πως θα ξαναρχίσουν τις απειλές στους εργαζόμενους και τα ρουσφέτια, μπας και γλιτώσουν το «μαύρισμα» στις εκλογές.

Αμ δε