Πράγματι ο Ελληνικός Λαός, με τις παροιμίες του έχει αποδείξει τη σοφία του. Η παροιμία «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χουί» ταιριάζει γάντι στο Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ. Η εμμονή που έχει  απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στα πεπραγμένα του, φαίνεται να του έχουν δημιουργήσει πρόβλημα με την αίσθηση της πραγματικότητας. Βγάζει ανακοινώσεις για προβλήματα τέλος Ιουλίου και τα χώνει στο ΣΥΡΙΖΑ!!  Το ίδιο πήγε να γίνει και με το Θέμα στο Καρπενήσι. Αλλά για άλλη μια φορά «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος..»

Δημιουργήθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόβλημα με το ζεστό νερό, λόγω έλλειψης Χρηματοδότησης για Πετρέλαιο. Βγήκε ο Πρόεδρος στα κανάλια « μειωμένος ο Προϋπολογισμός του 2019 κατά 25%, δεν φτάνουν τα χρήματα, ζεσταίνουν το νερό με κατσαρόλες!!, αυτά είναι τα πλεονάσματα του ΣΥΡΙΖΑ…».

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, βγαίνει ο Υποδιοικητής (ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας) και δείχνει ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ- ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ!!

« Στις 5 Ιουλίου (Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ)  δόθηκαν 30.000.000ε στα Νοσοκομεία. Σε εμάς η 5η Υγειονομική Περιφέρεια μας έδωσε 400.000ε . Στις 17 Ιουλίου( Κυβέρνηση Ν.Δ!!!) μας τα πήρε τα χρήματα!!. Μετά από παρέμβασή μας, στις 18 Ιουλίου, μας έδωσαν 100.000ε ίσα- ίσα για να πληρώσουμε τους Επικουρικούς!!»

Εάν είχαν παραμείνει και τα υπόλοιπα 300.000ε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τη προμήθεια του πετρελαίου!!.

Έτσι την πολιτική απόφαση του Υπουργείου Υγείας της Ν.Δ, για περικοπή των κονδυλίων για το Καρπενήσι, το χρεώνουμε στο ΣΥΡΙΖΑ και ξεμπερδεύουμε, βγάζοντας λάδι τη Ν.Δ!!, και παίρνουμε και τα 10΄Δημοσιότητας. Ενώ εάν λέγαμε ότι υπεύθυνη είναι η Ν.Δ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΥΘΕΝΑ….

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και την ήξερε και ο Πρόεδρος!!. Αλλά επέλεξε, για πολλοστή φορά, το ψέμα και τη προπαγάνδα, για να επανέλθει στα αγαπημένα του ΜΜΕ, γιατί κινδύνευε πλέον με στερητικό σύνδρομο…

Υ.Γ : Είναι δε σε τέτοιο προχωρημένο στάδιο η εμμονή με το ΣΥΡΙΖΑ, που όταν στη Βουλή μπήκε για συζήτηση το αίτημα για  Άρση Ασυλίας του κ. Πολάκη, η ΠΟΕΔΗΝ έβγαλε ανακοίνωση!!, όπως και τα υπόλοιπα Κοινοβουλευτικά Κόμματα!!, ζητώντας την Άρση της Ασυλίας!! Του κ. Πολάκη. Τι άλλο να πούμε εμείς, τα λέει καλύτερα ο Αϊνστάιν με τη θεωρία του για τα όρια του Σύμπαντος…..