Εκεί στη ΠΟΕΔΗΝ, δεν μπορούν ακόμη να ξεπεράσουν το γεγονός  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον Κυβέρνηση και από τις 7 Ιουλίου, είναι η Ν.Δ. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ακόμα και τώρα, τέλος Οκτώβρη, στις ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ ασκείται κριτική για τα «κακώς κείμενα» επί  ΣΥΡΙΖΑ, σε αντιδιαστολή με τα «θετικά» που επιτέλους!!, ασκεί η Κυβέρνηση της Ν.Δ. Ένα τέτοιο δείγμα, ήταν και το Θέμα με την ανανέωση για 1 χρόνο των 4.000 συμβάσεων του ΟΑΕΔ, από τη Ν.Δ.

Βγήκε με ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ και θριαμβολογεί για τη ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ(;) , κάνοντας την απαραίτητη αβάντα στη Κυβέρνηση της Ν.Δ . Χαρακτηριστικά: «  Θυμίζουμε ότι προεκλογικά η Κυβέρνηση Σύριζα δια του κου Ξάνθου σε συνάντησή μας είχε απορρίψει (σ. σ είχε πει ότι είναι πολύ δύσκολο..) το αίτημά για ανανέωση των συμβάσεων. Μας είπε τότε ο κος Ξανθός ότι σκέφτεται να νομοθετήσει αυξημένη μοριοδότηση και συμμετοχή στους όποιους μελλοντικούς διαγωνισμούς γίνουν στα Νοσοκομεία. Θέσαμε το θέμα και στον νυν Υπουργό Υγεία κ. Β. Κικίλια στην πρώτη συνάντηση που είχαμε μετά τις εκλογές, χωρίς να πάρουμε θετική απάντηση. Η ΑΛΗΘΕΙΑ!! (Αντιγράφουμε  από το site του ΜΕΤΑ ΥΓΕΙΝΟΜΙΚΩΝ 6 Αυγούστου 2019: Παράνομη θεωρεί ο υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας κάθε νέα παράταση των συμβάσεων των 4000 εργαζομένων που παρέχουν υπηρεσίες στα νοσοκομεία και τις μονάδες υγείας μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ. Την απάντηση αυτή έδωσε ο υπουργός Υγείας στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με την εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν σκοπεύει να παρανομήσει και ότι το θέμα αυτό το έχει συζητήσει και με τον πρώην αν. Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη) .  Τη δήλωση αυτή του κ. Κικίλια, για το Πρόεδρο και τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!!. ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ Ν.Δ…

Έχει όμως και συνέχεια το ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ μένος της πλειοψηφίας και η άνευ όρων στήριξη στη Ν.Δ: «Επισημαίνουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε αντίστοιχα την ανανέωση των συμβάσεων για τον χρόνο που τρέχει λίγες ημέρες πριν τη λήξη τους (Φεβρουάριος 2019) και μάλιστα σε συνέντευξη τύπου Πολάκη, Ξάνθου, Αχτσιόγλου με κάθε επισημότητα.» Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!: «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.  Δελτίο Τύπου. Αθήνα, 15-11-2018 .Οι Υπουργοί Εργασίας και Υγείας, Έφη Αχτσιόγλου και Ανδρέας Ξανθός, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο Υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος και η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, συναντήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2018, με εργαζόμενους του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης Μακροχρόνια Ανέργων στον Δημόσια Τομέα της Υγείας. Οι Υπουργοί ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την παράταση του προγράμματος, που αφορά συνολικά 3.802 άτομα, ώστε συνεχίσουν να προσφέρουν πολύτιμο έργο στον τομέα της Δημόσιας Υγείας για ακόμη 12 μήνες». ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ-ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ-  ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ της ΠΟΕΔΗΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Της Ν.Δ!!.

Είναι τέτοια η πρεμούρα και  το άγχος τους να στηρίξουν τη Κυβέρνηση της Ν.Δ, που εκτίθενται καθημερινά, σε τερατώδεις ανακρίβειες, που διαψεύδονται από τους ίδιους!!!, με αποτέλεσμα την αυτογελιοποίηση και την αναξιοπιστία τους, στα όρια της γραφικότητας. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ….

via Πρόεδρος και πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι… — ΑΡΜΑ