Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στον Δήμο Ηλιούπολης και συγκεκριμένα στο συνεργείο επισκευής οχημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος, ο εργαζόμενος τραυματίστηκε στο χέρι του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται για παρακολούθηση. Η ανακοίνωση αναφέρει πως ο έμπειρος εργαζόμενος χρησιμοποιούσε εξοπλισμό ατομικής προστασίας όπως επιβάλλεται, κάτι που αποσόβησε μεγαλύτερης έκτασης τραυματισμό.

Η Υπηρεσία, αμέσως με το συμβάν, έκανε Δήλωση Εργατικού Ατυχήματος και το Τμήμα Προσωπικού προχώρησε άμεσα σε κάθε απαραίτητη από τον νόμο ενέργεια ενημέρωσης αρμοδίων υπηρεσιών.

η ανακοίνωση του δήμου στο Fb

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Με ευαισθησία και συνέπεια στην θέση μας για ενημέρωση των Δημοτών ανακοινώνουμε, ότι σήμερα το μεσημέρι υπήρξε σοβαρός τραυματισμός εργαζομένου του Δήμου Ηλιούπολης, στο Συνεργείο Επισκευής Οχημάτων.
Ο έμπειρος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι κατά την διάρκεια επισκευής απορριμματοφόρου οχήματος.
Η χρήση των Μέσων Ατομικής Προστασίας (γάντια, κλπ) τον προστάτεψε από χειρότερη ζημιά.
Μετά την απαραίτητη πρώτη φροντίδα, μεταφέρθηκε με υπηρεσιακό αυτοκίνητο στο ΚΑΤ όπου αντιμετωπίστηκε με επιτυχία ο τραυματισμός και παρέμεινε στο νοσοκομείο για νοσηλεία και παρακολούθηση.
Η Υπηρεσία, αμέσως με το συμβάν, έκανε Δήλωση Εργατικού Ατυχήματος και το Τμήμα Προσωπικού προχώρησε άμεσα σε κάθε απαραίτητη από τον νόμο ενέργεια ενημέρωσης αρμοδίων υπηρεσιών. Επισης ο προϊστάμενος του τεχνικού συνεργείου και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου κ. Αντζινας επισκέφτηκαν τον εργαζόμενο στο νοσοκομείο.
Ευχόμαστε περαστικά στον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου μας και ταχεία ανάρρωση.
6/12/2019
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης