Με απόφαση του (ΔΑΑΔ 70209/9-12-2019 ΦΕΚ 2396/Γ΄/24-12-2019) ο κ. Διοικητής, μετακινούσε το Διοικητικό Διευθυντή του Θριασίου, σε κενή θέση, στο Δυτικής Αττικής. Στην απόφασή του αυτή, επικαλείται ΜΟΝΟ την απόφαση ( ΔΑΑΔ 40808/19-9-2016 ΦΕΚ 933/Γ΄/30-9-2016) της 2ης ΥΠΕ, με την οποία είχε τοποθετηθεί ως Διοικητικός Διευθυντής το 2016, όπου προέβλεπε ΡΗΤΩΣ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ότι η τοποθέτηση είναι μέχρι τις νέες κρίσεις της Υπηρεσίας.

Με αφορμή αυτή την ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόφαση του κ. Διοικητή, υπήρξε καταγγελία από το Σωματείο Εργαζομένων, όπου ζητά την ανάκληση της παράνομης, αφού είναι μέλος της Διοίκησης του Σωματείου, καθώς και προσφυγή του εργαζόμενου στη Δικαιοσύνη. Πέρα τούτου, στο Δυτικής Αττικής, υπήρχε ήδη τοποθετημένη Διευθύντρια, με απόφαση της Διοίκησης του ΓΝ Νίκαιας(!!) από τον Απρίλη του 2019.

Στις καταγγελίες, απάντησε ο ΙΔΙΟΣ ο κ. Διοικητής, υπερασπιζόμενος την απόφασή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η τοποθέτηση του Διοικητικού Διευθυντή του Γ.Ν. Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ» στην κενή θέση Διοικητικού Διευθυντή στο Γ.Ν. Δ.Α. «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», ήταν απόρροια μίας σειράς νόμιμων αλλαγών που επέφερε η επάνοδος του τέως Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν. Νίκαιας στη θέση του ως Διοικητικού Διευθυντή στο Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ». Οι αλλαγές και τοποθετήσεις στις θέσεις Διοικητικών Διευθυντών νοσοκομείων έγιναν με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες, βάση της βαθμολογικής τους κατάταξης στον πίνακα της υπ’αρ.57/13603/19-5-2011 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου με θέμα «Επιλογή και Πλήρωση θέσεων Προϊσταμένων Διεύθυνσης της 2ηςΔ.Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου και Προϊσταμένων Διεύθυνσης, Υποδιεύθυνσης και Τομέων των Νοσοκομείων αρμοδιότητάς της.

Πριν όμως «αλέκτωρ λαλήσει τρις» ο κ. Διοικητής, πληροφορούμενος υπηρεσιακά, τα πολύ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα νομιμότητας που έχει η παράνομη απόφαση του, και μπροστά στο κίνδυνο να μην τακτοποιηθούν τα στελέχη της Ν.Δ, προχώρησε σε μια πρωτοφανή(!!), για τα δεδομένα της Δημόσιας Διοίκησης, νέα απόφαση, που τον φέρνει πλέον μπροστά στη πόρτα της Δικαιοσύνης(!!)

Με απόφαση του, στις 7-1-2020( ΔΑΑΔ 485) προχωρά ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ πράξη «συμπλήρωση της υπ αριθμ ΔΑΑΔ 40808/19-9-2016». Γυρνάει 40 μήνες πίσω(!!), και επιλέγει, ΧΩΡΙΣ να έχει αυτό το δικαίωμα από το Νόμο, να διορθώσει(!!) με πρωτοφανείς «αλχημείες» την τότε απόφαση, επιδιώκοντας να «νομιμοποιήσει» την σημερινή εκτόπιση του Διοικητικού Διευθυντή από το Θριάσιο(!!). Μάλιστα, είναι τέτοιο το θράσος του κ. Διοικητή, που ενώ γνώριζε υπηρεσιακώς, ότι και η απόφασή του αυτή κινείται εκτός νομιμότητας, όπως και η προηγούμενη, αποφάσισε να προχωρήσει στη δημοσίευση της, στέλνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα «ότι το Κράτος είμαι εγώ!!».

Αυτή λοιπόν είναι η Κυβέρνηση της Ν.Δ και τα στελέχη της, όπως ο κ. Διοικητής της 2ης ΥΠΕ. Μπροστά στη τακτοποίηση των «δικών» μας παιδιών, καταργούμε αποφάσεις και Νόμους, γυρίζουμε το χρόνο εκεί που μας βολεύει, δεν υπολογίζουμε την νομιμότητα, παρανομούμε ελεύθερα αρκεί να πάρουμε πίσω το Κράτος που μας ανήκει διαχρονικά. Σιγά μην αφήσουνε οι «ιδιοκτήτες» της χώρας, τους «ενοικιαστές» να νομίζουν ότι όλοι είναι «ίσοι» απέναντι στο Νόμο. Ας γίνει κατανοητό σε όλους, ότι τα στελέχη της Ν.Δ είναι πιο «ίσοι»…

Καλούμε επιτέλους τον Υπουργό Υγείας ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ, εάν καλύπτει τις παρανομίες του κ. Διοικητή της 2ης ΥΠΕ και εάν όχι, τότε ΑΜΕΣΑ να ανακαλέσει από τη μια τη συγκεκριμένη απόφαση και από την άλλη την ανάκληση της εκτόπισης του συναδέλφου και τη παραμονή του στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Περιμένουμε…

Υ.Γ: Μετά από τόσα κομματικά «μαγειρέματα» που έχει επιλέξει να ολοκληρώσει ο κ. Διοικητής, για να τακτοποιήσει τα στελέχη της Ν.Δ, έχει κερδίσει επάξια, με το σπαθί του, μια θέση στο νέο «Master Chef»