Στη σημερινή συνεδρίαση των κεφαλών της εκκλησίας στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεράς Συνόδου, όπου συνεδρίαζε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αντικείμενο της συνόδου ήταν αν θα …«πειθαρχήσουν» στα μέτρα  για την αποτροπή της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού όπως έκανε όλος ο υπόλοιπος λαός !

Οι άγιοι πατέρες πήραν τις προφυλάξεις τους!!! Παρότι πιστοί στην «αθανασία», στη δύναμη της «θείας κοινωνίας», στις «θαυματουργές» ιδιότητες του αγιασμού …«νίπτουν τας χείρας τους» σε σκευάσματα που αποδεδειγμένα επιστημονικά προστατεύουν από την διάδοση του ιού.

Τελικά χρειάζονται όμως και αυτοί τις προφυλάξεις του αντισηπτικού σαν να μην αρκεί η «αγιοσύνη» τους για να τους προφυλάξει.

Είναι οι ίδιοι που μέχρι χθες καλούσαν (με την ανοχή και του κράτους) τους πιστούς να αγνοήσουν τις απαγορεύσεις περί συναθροίσεων για τον κορωνοϊό και να προσέλθουν στους  ναούς  για  να λάβουν τη «θεία κοινωνία» .

Εδώ τo βίντεο του Lp που ανέβηκε μετά τη Θεία Λειτουργία της σημερινής Κυριακής είναι υπεράνω κάθε σχολίου. Λάρισα, Κυριακή 15/3/2020. Τα κρούσματα στη χώρα είναι πλέον 331. Χωρίς άλλα λόγια. Πάτα το play.