Η απανθρωπιά δεν  έχει σύνορα ούτε πατρίδα και από ότι φαίνεται δεν κάνει και διακρίσεις  σε πρόσφυγες ηλικιωμένους  ασθενείς κλπ.

Διαβάζουμε στην σημερινή efsyn την είδηση για το Θλιβερό περιστατικό που συνέβη στα νότια της Ισπανίας, όπου ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε ασθενοφόρα που μετέφεραν 28 ηλικιωμένους, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό και οδηγούνταν σε ένα ίδρυμα που θα τους αναλάμβανε. Σύμφωνα με την αστυνομία, πολλοί νέοι είχαν συγκεντρωθεί στη πόλη Λα Λίνεα δε λα Κονθεπθιόν για να εμποδίσουν την άφιξη των ασθενοφόρων. Εκτόξευαν πέτρες και εξύβριζαν τα πληρώματα καθώς περνούσαν ενώ τοποθέτησαν και ένα αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου, για να μην μπορέσουν να συνεχίσουν την πορεία τους.

Είδηση που μοιραία μας φέρνει στο νου τα δικά μας όταν οι ντόπιοι έμπαιναν μπροστά στα πούλμαν που μετέφεραν άλλους ταλαιπωριμένους ανθρώπους τους πρόσφυγες σε προσωρινά καταλύματα της Ελληνικής περιφέρειας .

Ας θυμηθούμε λοιπόν τον γνωστό και πάντα επίκαιρο

«Πρώτα ήρθαν για τους σοσιαλιστές, αλλά δεν μίλησα – Γιατί δεν ήμουν σοσιαλιστής. Μετά ήρθαν για τους συνδικαλιστές, αλλά δεν μίλησα – Γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής. Μετά ήρθαν για τους Εβραίους, αλλά δεν μίλησα – Γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Μετά ήρθαν για μένα – αλλά δεν υπήρχε κανείς για να διαμαρτυρηθεί»….

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/prota-irthan-i-gnosti-antinazistiki-risi-poy-apodothike-ston-mprecht-anikei-se-germano-ierea-poy-archika-eiche-ypostirixei-ton-chitler-i-sygklonistiki-toy-istoria/