Οι εργαζόμενοι στο Σισμανόγλειο καταγγέλλουν ότι ενώ αυτοί δίνουν όλες τους τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση του covid-19 ο άφαντος Διοικητής κλεισμένος με τα παράκεντρα του στο γραφείο του παρανομεί και τακτοποιεί  τα «άριστα» παιδιά της ΔΑΚΕ.
Δείτε την  ανακοίνωση της παράταξης Οι «Νέα Πορεία» – Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση:
ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΘΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ!!!
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΚΕ
Ενώ οι εργαζόμενοι δίνουν όλες τους τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση του κορονοΪού ο άφαντος Διοικητής ΔΑΛΑΪΝΑΣ ΗΛΙΑΣ τιμά με το παραπάνω το παρελθόν του!
Ενώ όλοι αγωνιούμε πως θα αντιμετωπιστούν τα περιστατικά COVID-19 και παράλληλα θα επαναλειτουργήσουν τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, τα χειρουργεία και οι άλλες κλινικές, ο Διοικητής ΔΑΛΑΪΝΑΣ ΗΛΙΑΣ αγωνιά κλεισμένος με τα παράκεντρα του στο γραφείο του για την τακτοποίηση των άριστων δικών τους παιδιών. Έτσι την Πέμπτη 30/4/2020 εντελώς αναίτια , αναιτιολόγητα και χωρίς την παραμικρή εισήγηση από τις υπηρεσίες του νοσοκομείου προέβη σε:
  • ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, κατηγορίας ΠΕ, σε ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΜΕΑ. Στη θέση της ο πρόεδρος του Σωματείου και αντιπρόεδρος της ΔΑΚΕ κατηγορίας ΤΕ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΩΝ.
  • ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ της προϊσταμένης νοσηλεύτριας στην Ψυχιατρική κλινική εφήβων, μία ιδιαίτερη κατηγορία ασθενών που θα τους στοιχίσει θεραπευτικά.
  • ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, κατηγορίας ΠΕ, και τοποθέτηση του σε προϊστάμενο. Στη θέση του, τοποθετήθηκε στέλεχος της ΔΑΚΕ κατηγορίας ΤΕ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ.
  • ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ.
  • ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ κατηγορίας ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ, και βλαπτική μεταβολή της εργασιακής της σχέσης, τοποθετώντας την να ασκεί καθήκοντα γραμματέα κλινικής, δηλαδή σε θέση ΔΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ.
ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ η καθαίρεση της ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ Ν.Υ στο ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ και η τοποθέτησης της σε θέση νοσηλεύτριας στο χειρουργείο, η οποία παρεμπιπτόντως είναι ΠΡΩΤΗ στη βαθμολογική κατάσταση στο νοσοκομείο. Στην θέση της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης απροκάλυπτα τοποθετήθηκε κομματικό στέλεχος της ΔΑΚΕ με ποια σειρά άραγε στην βαθμολογία;;;;
Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ, κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ της 1ΗΣ ΥΠΕ,
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΑΛΑΪΝΑΣ ΗΛΙΑΣ από την πρώτη ημέρα πανδημίας απέσπασε ένα άτομο από τη φύλαξη του Νοσοκομείου, τοποθετώντας το έξω από το γραφείο του, ελέγχοντας την είσοδο των ηρώων της πρώτης γραμμής,
ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, που εγγράφως φώναζαν ότι δεν επαρκούν αριθμητικά, αφού νοσηλεύουν ταυτόχρονα ασθενείς με κορονοΪό, με αναπνευστικά προβλήματα, με κυστική ινωση, θέτοντας όλους σε κίνδυνο.
ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ, ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΑΚΕ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΑΦΕΛΗΣ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ;;
Με αλαλούμ οδηγιών-διαδικασιών με παράκεντρα, υποκατέστησε το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και τις αρμόδιες υπηρεσίες αναπτύσσοντας κυριολεκτικά μέσα στη νύχτα τρεις κλινικές ύποπτων και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε τρία διαφορετικά σημεία μέσα στο Νοσοκομείο.
H κλινική θετικών COVID-19 θα νοσηλεύει ταυτόχρονα θετικά και ύποπτα στον ιό κρούσματα; ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ; ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ;;
ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ. Με μια προκαταρτική εξέταση έδωσε παράνομη ποινή στέρησης ενός μηνός σε υπάλληλο, που τόλμησε «άκουσον άκουσον» να καταγγείλει εγγράφως στέλεχος της ΔΑΚΕ για παρατυπίες. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟ ΕΚΡΕΜΜΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;; ΜΗΠΩΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ;;
ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ έχει ανοίξει δύο κρεβάτια ΜΕΘ και μια κλινική θετικών COVID, όταν προσλήφθηκαν μόνο 9 νοσηλευτές, και χρειάζονται τουλάχιστον 50, ελάχιστοι νέοι γιατροί και κανένας στο παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό. Έτσι ενισχύουν την δημόσια υγεία;;;
Είναι αδιαπραγμάτευτη η ενίσχυση της δημόσιας υγείας και οι μαζικές προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων για μας!!!!!!!
Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ 1Η ΥΠΕ:
– Ανάκληση των παράνομων αποφάσεων του Διοικητή.
– ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
– ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΔΗΦΑΓΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥΣ.
ΚΑΛΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/05/2020
ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ.