Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  θα εγκατασταθεί, στο Συνοριακό Σταθμό της Κακαβιάς για την διενέργεια των απαραίτητων ελέγχων στους διερχομένους. Η ενημέρωση έγινε από  τον Διευθυντή της Πολιτικής Προστασίας κ. Μαυρογιώργο, στον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ.

sinora_NT_ADEDY-Ioannina

 Είχε προηγηθεί συνάντηση  χτες 24/6,  των προέδρων του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Νομού  Ιωαννίνων και της 7ΗΣ

Ένωσης  Τελωνειακών Υπάλληλων Ηπείρου –Κέρκυρας-Λευκάδας , με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου  κ. Καχριμάνη και τον Διευθυντή της Πολίτικης Προστασίας κ. Μαυρογιώργο.

Οι πρόεδροι των Φορέων τους ενημέρωσαν για τα προβλήματα που έχουν ήδη δημιουργηθεί και τα όποια θα γίνουν πιο έντονα από 1ΗΣ Ιουλίου, με το πλήρες άνοιγμα  των συνόρων και ζήτησαν την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ώστε να διασφαλιστούν κατά το δυνατόν, τόσο η υγειονομική ασφάλεια της χώρας ,όσο και  των εργαζομένων στους συνοριακούς σταθμούς  Κακαβιάς, Μέρτζιανης και Μαυροματίου.

 Τα αιτήματα μεταφερθήκαν άμεσα από τον Περιφερειάρχη και τον Διευθυντή Πολίτικης Προστασίας στην Πολιτική Ηγεσία και έτσι προέκυψε η δέσμευση  για την τοποθέτηση του κλιμακίου στην Κακάβια.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης είχε ενημερώσει τους Προέδρους για την εγκατάσταση   στους συνοριακούς σταθμούς της Ηπείρου  και στον αεροδρόμιο Ιωαννίνων σύγχρονου συστήματος θερμομέτρησης .