Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο – Συνελήφθη ο δράστης

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη ΔΟΥ Κοζάνης σήμερα το μεσημέρι όταν άνδρας εισέβαλε στο κτίριο με τσεκούρι και τραυμάτισε υπαλλήλους. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο “Μαμάτσειο” Νοσοκομείο Κοζάνης. Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τοπικά μέσα ο δράστης, ηλικίας περίπου 50 ετών, εισήλθε στη ΔΟΥ και στον 2ο όροφο έβγαλε ένα τσεκούρι που μετέφερε στην τσάντα του.

Η επίθεση έγινε στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ και μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι αυτής.

Από ότι διαβάζουμε στο kozan.gr

σοβαρή είναι η κατάσταση του άντρα υπαλλήλου (ηλικίας 50- 55 ετών) στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ Κοζάνης, ο οποίος, νωρίτερα, δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι . Δια σωληνώθηκε κι η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, αφού το τραύμα στο κεφάλι είναι αρκετά “βαρύ”. Την ίδια στιγμή η μία από τις άλλες δύο εργαζόμενες που τραυματίστηκε από την επίθεση, ηλικίας περίπου 47 ετών,   φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ενώ η τρίτη εργαζόμενη, ηλικίας περίπου 55 ετών, φέρει σοβαρό τραύμα στη μύτη και στο μάτι και διασωληνώθηκε πριν από λίγη ώρα. Φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι η κατάστασή της επίσης κρίνεται σοβαρή. Υπάρχει και μία ακόμη εργαζόμενη τραυματίας (πολύ ελαφρά), ευτυχώς η κατάσταση της φαίνεται ότι δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

πηγή kozan.gr