Δήλωση πείνας από τον γονιό για να πάρει κολατσιό το παιδί του – Μετά τον σάλο ο δήμος Θεσσαλονίκης ανακαλεί την κατάπτυστη απόφασή του

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ζητά από γονείς να υπογράψουν ντροπιαστική δήλωση ότι δε μπορούν να προσφέρουν κολατσιό στα παιδιά τους!

Συγκεκριμένα, ο δήμος με ανακοίνωση-ενημέρωση-υπεύθυνη δήλωση που συνέταξε, ζητάει από τους γονείς των δημοτικών σχολείων αρμοδιότητάς του οι οποίοι «αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές  δυσκολίες» να δηλώσουν ότι «επιθυμούν να λαμβάνουν κολατσιό από το πρόγραμμα του δήμου Θεσσαλονίκης λόγω του ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν πρωινό κολατσιό στο παιδί τους».

Αλήθεια, πόσοι «φιλάνθρωποι» εγκέφαλοι χρειάστηκαν για να διατυπωθεί αυτή η υπεύθυνη δήλωση και να παρουσιάζεται και ως δείγμα κοινωνικής πολιτικής; 

Αυτό λέγεται κοινωνική πολιτική;

Δήλωση πείνας από τον γονιό για το παιδί του; Δεν ντρέπεστε καθόλου, κύριοι; 

Ακόμα και αν…. δεν μπορούσατε να σκεφτείτε και να απαιτήσετε από την κυβέρνηση σχολικά γεύματα για όλους τους μαθητές, δεν καταφέρατε να βρείτε άλλον τρόπο; Το κράτος και ο δήμος, άλλωστε, έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην οικονομική δυνατότητα των οικογενειών. 

Ντροπή σας

ΠΗΓΗ: Avgi.gr, https://www.imerodromos.gr/